Πάτρα: «Να δώσουμε στην π@@@ 500 ευρώ, μη σε γ….» – Απίστευτο επεισόδιο με τη μάνα των νεκρών παιδιών 

Πάτρα: «Να δώσουμε στην π@@@ 500 ευρώ, μη σε γ....» - Απίστευτο επεισόδιο με τη μάνα των νεκρών παιδιών 

Η μητέρα της 30χρονης σήμερα πρώην συντρόφου του Μάνου βρισκόταν σε καφέ μαζί με την κουμπάρα και φίλες της πριν από περίπου μία εβδομάδα όταν έγινε το επεισόδιο

Μετά την αποκάλυψη για τον απίστευτο καβγά ανάμεσα στη μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα και μία πρώην συντρόφου του Μάνου, νέες καταγγελίες για τη συμπεριφορά της Ρούλας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η μητέρα της 30χρονης σήμερα πρώην συντρόφου του Μάνου βρισκόταν σε καφέ μαζί με την κουμπάρα και φίλες της πριν από περίπου μία εβδομάδα. Τότε «πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά “να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν”. Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει “μη σου γ… κα…”. Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Οσοι ήσαν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν», λέει η γυναίκα στο pelop.gr.

Το ως άνω επεισόδιο επιβεβαίωσε και η ίδια η Ρούλα, χθες το πρωί, χωρίς να γνωρίζει πως ήδη η καταγγελία είχε φθάσει στα γραφεία της εφημερίδας«Πελοπόννησος». Η ίδια είπε: «Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει “αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. “Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για μένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.