Γυρίζει και τον «σώζει»: Η κόκκινη γραμμή που θα σημάνει επιστροφή Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Το πάει μέχρι τέλους ο Αλέξης Τσίπρας…

Τι σχεδιάζει ο πρώην πρόεδρος;

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε σε μία περίοδο που μόνο τυχαία δεν είναι…. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε για φαγητό με τον άλλοτε κυβερνητικό εκπρόσωπο της πρώτης κυβέρνησης του, τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο κ. Τσίπρας είναι εξαιρετικά έμπειρος πολιτικά και θεωρείται πως έχει αρχίσει πλέον να ενοχλείται σοβαρά από τους χειρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και από τα «καρφιά» του για το κόμμα που παρέδωσε.


Μάλιστα, η επίθεση στο «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ που άφησε η κυβέρνηση φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα και το γεύμα Τσίπρα – Σακελλαρίδη μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Αλέξης Τσίπρας: Η κόκκινη γραμμή για επιστροφή

Θα γυρίσει ο Αλέξης Τσίπρας στο ΣΥΡΙΖΑ για να τον σταματήσει από την κατρακύλα που έχει πάρει; Μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Ο ίδιος βλέπει την πορεία του κόμματος αλλά και τις αποχωρήσεις, γεγονότα που του έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία. Την ίδια στιγμή, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το κόμμα «βουλιάζει» και η εκλογή Κασσελάκη δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν δει τα ποσοστά του κόμματος να πέφτουν σε βάθος χρόνου, τότε δεν αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να βγει μπροστά αφού ο ίδιος ήταν που «γιγάντωσε» τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορεί να επιτρέψει να κατρακυλήσει στην τρίτη θέση.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.