Έκλεισε ιστορικό ενημερωτικό site στην Ελλάδα

Έκλεισε ιστορικό ενημερωτικό site στην Ελλάδα

Στις 13 Δεκεμβρίου 2010 ξεκίνησε το δημοσιογραφικό του ταξίδι ο ενημερωτικός ιστότοπος aixmi.gr, από τους πρώτους στην Ελλάδα.

Εμπνευστής, δημιουργός και διευθυντής του ο δημοσιογράφος Χρήστος Παναγιωτόπουλος (εργαζόταν παράλληλα και στο ΜEGA ως Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης), ο οποίος με σύνθημα ”ιδέες που μοιράζονται δεν πεθαίνουν ποτέ” συγκέντρωσε εκατοντάδες δημοσιογράφους, επιστήμονες, πολιτικούς, νομικούς, αθλητές που αφιλοκερδώς αρθρογραφούσαν για ζητήματα της επικαιρότητας.

Στη συνέχεια το site λόγω της αναγνωρισιμότητας, αλλά και ης μεγάλης επισκεψιμότητας, απέκτησε και ειδησεογραφικό χαρακτήρα, ενώ τη διετία 2015-16 εξέπεμψε και διαδικτυακά ως ιντερνετικό ραδιόφωνο τόσο με ενημερωτικές όσο και με μουσικές εκπομπές.

Όταν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος το 2020 ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του ΟΡΕΝ, το aixmi.gr πέρασε σε δεύτερο πλάνο, ώσπου πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την πορεία του στον κόσμο του διαδικτύου.

Και όντως οι ιδέες που μοιράστηκε επί 12 χρόνια δεν πέθαναν ποτέ…

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN έχει αναλάβει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. «Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με μακρόχρονη πορεία στον τομέα της Ενημέρωσης, έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος και Διευθυντής Ειδήσεων επί πολλά έτη στην ελληνική τηλεόραση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του OPEN τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.