Άλλος άνθρωπος: Η θεαματική αλλαγή της αγνώριστης σήμερα, Βίκυς Τσοχατζοπούλου

Άλλος άνθρωπος: Η θεαματική αλλαγή της αγνώριστης σήμερα, Βίκυς Τσοχατζοπούλου

Άλλος άνθρωπος!

Η Βίκυ Σταμάτη ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά και τις δηλώσεις της για ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται να βγει στο Netflix για τη ζωή του Άκη Τσοχατζόπουλου.


Σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου και το ρεπορτάζ της, η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από το Netflix για ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που θα αφορά στη ζωή του συζύγου της που πέθανε τον Αύγουστο του 2021, έναντι υψηλής αμοιβής. «Θα είναι τρία σπονδυλωτά επεισόδια, στα οποία θα υπάρξουν και μαρτυρίες και στοιχεία».

Ερωτηθείσα για το ποια ήταν η πρόταση των παραγωγών του Netflix, απάντησε: «Δεν πρόκειται να κάνω γνωστό σε κανέναν τον χρόνο και τη συζήτηση, η οποία έλαβε χώρα μεταξύ εμού και των συγκεκριμένων παραγόντων. Θέλω να σας πω ότι δεν υπάρχει έλλειψη μελέτης γύρω από την ιστορία. Διέκρινα στη συνάντηση που είχα μία αστείρευτη ενέργεια για να προσεγγίσουν και να ολοκληρώσουν χαοτικές συνθήκες, τις οποίες και βιώσαμε και για τις οποίες έχουν γνώση απόλυτη. Αυτές οι χαοτικές συνθήκες δυσκόλεψαν πάρα πολύ τη συνεργασία. Όταν αγγίζουμε αυτό το έγκλημα γιατί για έγκλημα πρόκειται, ο χρόνος αυτού του εγκλήματος δυσκόλεψε αυτό το ταξίδι, αυτή τη διαδρομή μας».

«Είναι αληθινό έγκλημα»

«Πρόκειται για μία πολύ σκληρή αυτοπροσωπογραφία, ένα ντοκιμαντέρ αληθινό, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Πρόκειται για ένα αληθινό έγκλημα. Οι άνθρωποι της εποχής κυρία Χεινοπώρου που οργάνωσαν αυτό το έγκλημα, είμαι βέβαια ότι αυτή την εξέλιξη δεν την περίμεναν, την εκδοχή της δεν την είχαν σκεφτεί. Παρόλο που με τον άντρα μου είχαμε μία τεράστια διαφορά ηλικίας 30χρόνων, γνωρίζω ότι βίωσε ανατριχιαστικές καταστάσεις, συνθήκες από έναν κόσμο… Το μυαλό λοιπόν και η λογική έδωσαν τη σκυτάλη στον φόβο, στον τρόμο, στην ανασφάλεια, στην ασθένεια, στην εξόντωση, στον θάνατο», συμπληρώνει.

Είναι μία προσπάθεια από τη δική σας πλευρά να μπορέσετε να αποκαταστήσετε το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου, λέει η ρεπόρτερ και η κυρία Τσοχατζοπούλου απαντά: «Μακάρι να καταφέρω αυτή τη σπουδαία αποκατάσταση αυτής της βλάβης που είχε υποστεί αυτός ο άνθρωπος και όχι μόνο εκίνος και η οικογένειά του, αλλά κυρίως ο πολιτικός άνδρας. Το μόνο φωτεινό κομμάτι είναι ο γιος μας και οι επιτυχίες του. Και η προσωπικόττηα την οποία καλλιεργεί και αναπτύσσει, τίποτα άλλο».


Βίκυ Σταμάτη: Η θεαματική αλλαγή στο λουκ της

Πριν λίγες μέρες η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου, έκανε μια δραστική αλλαγή στο look της. Αποχωρίστηκε τα πολύ μακριά μαλλιά της, κάνοντας ένα κούρεμα μακρύ καρέ και υιοθέτησε και ένα ελαφρύ «σπάσιμο» στα μαλλιά της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.