Πιστοποιητικό θανάτου: Μεγάλο μυστήριο με τον Μάθιου Πέρι…

Μάθιου Πέρι: Τι μήνυμα προσπαθούσε να στείλει με τις τελευταίες αναρτήσεις του

Από τι πέθανε;

Το πιστοποιητικό θανάτου του Μάθιου Πέρι εκδόθηκε από τις Αρχές, εβδομάδες μετά από τον τραγικό θάνατο του πολυαγαπημένου «Τσάντλερ» από την παγκόσμια σειράς-φαινόμενο, χωρίς να είναι καταληκτικό το πόρισμα της ιατροδικαστικής.


Ο Πέρι έγινε ανάρπαστος για τον ρόλο του στο Friends, ως ο πλακατζής και ανασφαλής Τσάντλερ Μπινγκ. Στα 54 του χρόνια, ο σταρ είχε βρεθεί νεκρός πριν μερικές εβδομάδες, στις 28 Οκτωβρίου, στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Μάθιου Πέρι: Μεγάλο μυστήριο…

Η κηδεία του Μάθιου Πέρι έγινε στις 3 Νοεμβρίου, παρουσία της οικογένειάς του καθώς και των παλιών του συμπρωταγωνιστών από τη σειρά.

Σύμφωνα με την Independent, και κατά το πιστοποιητικό θανάτου που εξέδωσε το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, η ιατροδικαστική εξέταση δεν θα εκδώσει κάποιο καταληκτικό πόρισμα για 4 έως και 6 μήνες, ενώ γίνονται επιπλέον τεστ για να καθοριστεί με ακρίβεια η αιτία θανάτου αφού μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί από ποια αιτία έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η «μάχη» με τις ουσίες

Η πολυτάραχη ζωή του Πέρι, ο οποίος πάλευε με τις εξαρτήσεις από διάφορες ουσίες, ήταν γνωστή εδώ και καιρό, ενώ είχε μοιραστεί τις πιο προσωπικές εμπειρίες τις περιπέτειάς του στα απομνημονεύματά του, με τίτλο Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

«Γειά σας, με λένε Μάθιου, αν και μάλλον με ξέρετε με άλλο όνομα. Οι φίλοι μου με λένε “Μάτυ”, και θα έπρεπε να είμαι τώρα νεκρός» γράφει στις πρώτες σειρές του βιβλίου ο ηθοποιός και προσθέτει: «Αν θέλετε, φανταστείτε πως όσα διαβάσετε είναι ένα μήνυμα από τον άλλο κόσμο, από το δικό μου “μετά”».

Στο βιβλίο, ο Πέρι ανατρέχει στις θυελλώδεις προσωπικές και ερωτικές του σχέσεις, καθώς και στο πώς η διασημότητα ενίσχυσε τη σχέση του με τις ουσίες. Μετά από 15 εισόδους σε προγράμματα απεξάρτησης, ο Μάθιου, όπως είχαν δηλώσει και πολλοί φίλοι και γνωστοί του, κατάφερε να μείνει «καθαρός» από το 2022 και μετά, ενώ συνέχισε να συμμετέχει σε προγράμματα ανώνυμων αλκοολικών, βοηθώντας όσους πάλευαν με τις δικές του εξαρτήσεις.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.