Έτσι «χτυπάει» την Νέα Δημοκρατία: Κίνηση-ματ του ΠΑΣΟΚ με Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου

Αυτογκόλ με το «καλημέρα» για το ΠΑΣΟΚ...

Αλλάζουν όλα στο πολιτικό σκηνικό!

Θυελλώδες ήταν το Σαββατοκύριακο για τον ΣΥΡΙΖΑ που έγινε… σφαγή στην Κεντρική Επιτροπή για την πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα, προκειμένου να αποπεμφθούν τα υπό διαγραφή μέλη.

Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται με «λαβωμένη» και την Κοινοβουλευτική του Ομάδα αφού αποχώρησαν, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πέτη Πέρκα. Όμως και ένα βήμα πριν την αποχώρηση της είναι η ομάδα 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ οκτώ βουλευτές συντάσσονται με την κ. Αχτσιόγλου και ο στόχος της ομάδας είναι να φτάσουν στους 10. Η αποχώρηση της ομάδας από το κόμμα θεωρείται θέμα ημερών και σε μία τέτοια περίπτωση, η κίνηση Αχτσιόγλου θα έχει την πρόεδρο στη Βουλή που θα μπορεί να αντιπαρατίθεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη που δεν είναι εκλεγμένος.

Η κίνηση-ματ του ΠΑΣΟΚ

Πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει πως ένα κόμμα με τη συμμετοχή Αχτσιόγλου και Τσακαλώτου θα μπορούσε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και να ενώσουν δυνάμεις για να «χτυπήσουν» την κυβέρνηση, σύμφωνα με το newmoney.gr.

«H Αχτσιόγλου και ο Τσακαλώτος είναι μεν Αριστεροί αλλά ευπρεπείς και συγκροτημένοι και όχι Πολάκηδες, οπότε γιατί κοινοβουλευτικά να μην κινηθούν με κοινές προτάσεις με το ΠΑΣΟΚ;», διερωτώνται από το Μαξίμου.

Και μπορεί το σενάριο να ακούγεται τραβηγμένο αλλά δεν είναι απίθανο. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πλήξουμε!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.