Παρουσία Νίκου Παππά: Κάτι έρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ…

Παππάς - Μπακογιάννης: Πόσοι ψηφοφόροι της ΝΔ επιλέγουν τον πρώτο σύμφωνα με δημοσκόπηση

Τι θα γίνει με τον μπασκετμπολίστα;

Ο Νίκος Παππάς, ο γνωστός μπασκετμπολίστας, βρέθηκε στο ξενοδοχείο President της Αθήνας όπου λάμβανε χώρα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.


Υπενθυμίζεται πως ο πρώτη άσος του Παναθηναϊκού είχε εισέλθει για λίγο στον πολιτικό στίβο με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το όνομα του να ακούγεται για υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας. Την τελευταία στιγμή, ωστόσο, ανακοινώθηκε πως την θέση του παίρνει ο Νίκος Ζαχαριάδης.

Ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως έχει σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά και από το βραδινό γεύμα που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται πως στην παρέα τους είχε προστεθεί και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.


Επίσης ο μπασκετμπολίστας στήριξε δημοσίως τον Στέφανο Κασσελάκη στις επιθέσεις που έχει δεχτεί αλλά και στο «κυνηγητό» από τα ΜΜΕ για την προσωπική του ζωή, λέγοντας πως συστημικά Μέσα παλεύουν να απομυθοποιήσουν έναν φρέσκο άνθρωπο.


Η έντονη παρουσία και οι  παρασκηνιακές συζητήσεις του Νίκου Παππά με τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν πως κάτι ετοιμάζεται για να αναλάβει ρόλο μέσα στο κόμμα ο μπασκεμπολίστας…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.