Καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπή μεγατόνων: Τελειώνει ο Κασσελάκης…

Στέφανος Κασσελάκης: Τόσες μέρες θα υπηρετήσει στον στρατό για να είναι νόμιμος

Χαμός στην Αξιωματική Αντιπολίτευση!

Μπορεί στην κοινωνία και τον κόσμο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και ήρθε να ψηφίσει στην εσωκομματική αναμέτρηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει «γκελ», όμως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει αποκτήσει πολλά ερείσματα ακόμα στο στελεχιακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ, και ένας… Πολάκης δεν φέρνει την άνοιξη.

Με το κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από την πρώτη μέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής να παραμένει εκρηκτικό, και με τις κινήσεις εντυπωσιασμού από όλες τις πλευρές, τα στελέχη που στήριξαν το Στέφανο Κασσελάκη όταν εξελέγη, στελέχη που μάλιστα ήταν κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, δείχνουν να απογοητεύονται από την εξέλιξη των πραγμάτων σε εσωκομματικό επίπεδο.

Ούτε η πλευρά Κασσελάκη, ούτε η «Ομπρέλα» δείχνουν να κάνουν πίσω από τα λεγόμενά τους, ενώ τα τελευταία στοιχεία των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι το χαμένο έδαφος στην κοινωνία δεν κερδίζεται, παρά τον αέρα του νέου, χωρίς «σκοτεινό», κομματικό παρελθόν, που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης.


Δυστυχώς, όμως, τόσο για το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για το Στέφανο Κασσελάκη, του έλειπε και η απαραίτητη για την εκλογή σε ένα ελληνικό, αριστερό κόμμα, επαφή με την ελληνική κοινωνία και πραγματικότητα, που δεν μπορεί να κερδηθεί με στημένες περιοδείες υπό το φως των τηλεοπτικών καμερών.

Η πολιτική, δεν είναι ένα ακόμα χάπενινγκ ή ένα στόρι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, και ο Στέφανος Κασσελάκης οφείλει να το κατανοήσει και να το εμπεδώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Για το καλό του δικού του πολιτικού μέλλοντος και για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη που διατηρούν επαφή με τον απελθόντα πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, διαφωνούν και πλέον αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μετράει ημέρες στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.