Η επιστροφή του Σπήλιου Λιβανού

Η επιστροφή του Σπήλιου Λιβανού

Νέα δεδομένα δείχνουν οτι πλησιάζουμε στις... κάλπες!

Τη θέση της Μαριέττας Γιαννάκου ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ θα καταλάβει, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, σύμφωνα με την εφημεριδα “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”.

Ο κ. Λιβανός έναν μήνα μετά την καρατόμησή του από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης «επανέρχεται», τόσο συμβολικά όσο και τυπικά, καθώς η θέση που αναλαμβάνει είναι σημαντική και γίνεται ακόμη σημαντικότερη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και της παγκόσμιας αναταραχής.

Θυμιζουμε οτι χθες ανακοινώθηκε πως, λίγους μήνες μετά την αποδόμησή του, ο πρώην αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής αναλαμβάνει κυβερνητικός σύμβουλος σε θέματα Αγίου Όρους και ακριτικών περιοχών!

Με σαφείς αποστάσεις προς τον Πέτρο Δούκα, αποστροφή της «εποποίας» ως ειρωνεία και πλήρη παραδοχή του λάθους του ο Σπήλιος Λιβανός αποχαιρέτησε πριν λίγες εβδομάδες το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τον διάλογό του με τον δήμαρχο Σπάρτης ο οποίος προκάλεσε την παραίτηση του ίδιου και τη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία του άλλοτε υπουργού Οικονομικών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.