Πάει για κόκκινη: Έντονη ενόχληση Μητσοτάκη για το φάουλ του Άδωνι…

Άδωνις: «Κανονικοί τρελοί Καμμένος και Κοτζιάς»

Θύελλα αντιδράσεων εις βάρος του υπουργού Εργασίας

Σε δεινή θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης που τα… έκανε θάλασσα με αποτέλεσμα να προκαλέσει «τσουνάμι» οργής!

Το 41% της ΝΔ δεν μπορεί να «παραγράψει» προβλήματα τη στιγμή που η επίκληση του εκλογικού θριάμβου κάνει κακό στην κυβέρνηση που κατηγορείται από τους πολιτικούς της αντιπάλους για αλαζονεία.

Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση των Τεμπών προκάλεσαν θύελλα πολιτικών αντιδράσεων αλλά και τη δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο ανακάλεσε στην… τάξη τον πρωτοκλασσάτο υπουργό, υπενθυμίζοντας του τα λόγια του ίδιου του πρωθυπουργού: Ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε.


Σύμφωνα με το thetoc.gr, μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να διόρθωσε γρήγορα, να ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων πολλές φορές, να μίλησε για στρέβλωση -καθώς ο ίδιος αναφερόταν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο της υπόθεσης και όχι στο εάν οι πολίτες ενδιαφέρονται γι’ αυτό καθ’ αυτό το δυστύχημα των Τεμπών, όμως αυτό που έμεινε ως πικρή γεύση στο τέλος της ημέρας, ήταν μία δόση αλαζονείας.

Κυβερνητική πηγή εξηγούσε στο TheTOC ότι ο πρωθυπουργός «δεν αξιολογεί μόνο το υπουργικό έργο, αλλά και τη συμπεριφορά. Γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί πριν μιλήσουν».

Η δήλωση Γεωργιάδη προκάλεσε τόσο μεγάλη θύελλα αντιδράσεων αλλά και αγανάκτηση σε συγγενείς των θυμάτων που πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι η τελευταία φορά που του τη… χαρίζουν και στο επόμενο φάουλ θα μείνει εκτός υπουργείου.


«Ο άνθρωπος είναι αναίσθητος»

Την ίδια στιγμή σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος. Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος των Τεμπών, μίλησε στο MEGA και σχολίασε την δήλωση Γεωργιάδη.

«Το ουσιαστικό είναι πως πρέπει να γίνει άρση της ασυλίας του Καραμανλή και του Παπαδόπουλου. Αυτών που είναι οι νούμερο ένα υπεύθυνοι», είπε αρχικά.

  • Δημοσιογράφος: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη και από τους συγγενείς;
  • Παύλος Ασλανίδης: Καλά, καλά, θα κλάψουμε πες του.
  • Δημοσιογράφος: Και από τους συγγενείς και για το πώς εκφράστηκε και γι΄ αυτό που είπε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι διαστρέβλωσαν την δήλωσή του.
  • Παύλος Ασλανίδης: Ο άνθρωπος είναι αναίσθητος, έχει παιδιά, και λυπάμαι τα παιδιά που μεγαλώνουν με αυτόν τον πατέρα και το χειρότερο είναι ότι δίνει στην κοινωνία έναν κυνισμό ότι δεν τρέχει τίποτα, και εμείς είμαστε οι αθώες περιστερές. Από τη δικαιοσύνη δεν περιμένω τίποτα, γιατί είναι κατευθυνόμενη. Τι να πω τώρα ως πολίτης αυτής της χώρας; Κράτος δικαίου και όταν βγαίνει ένας υπουργός και λέει αυτά που λέει, βρίσκουν πάτημα και αυτοί και φέρονται ακόμη χειρότερα.

«Το ότι ζήτησε συγγνώμη για πολλούς δεν σημαίνει και τίποτα, για άλλους σημαίνει κάτι. Για εμένα δεν σημαίνει τίποτα γιατί τα ίδια πήγε για να ξεπλύνει τον Καραμανλή, ο άνθρωπος είναι κλόουν ενός τσίρκου, αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά», είπε ο κ. Ασλανίδης.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.