Άκυρο από τον Αλέξη Τσίπρα…

Το πάει μέχρι τέλους ο Αλέξης Τσίπρας…

Την ώρα που όλοι... σφάζονται

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προχώρησε σε ένα άτυπο διάγγελμα μέσω του Facebook και ενημέρωσε πως θα ζητήσει από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με τη διαγραφή των 4 στελεχών, που «προσέβαλαν βάναυσα όλους μας».

Την ίδια στιγμή, Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην Κουμουνδούρου υπάρχει διάχυτη ενόχληση σε στελέχη για το δημοψήφισμα του νέου προέδρου.


Ενός προέδρου που τα έκανε… μούσκεμα και ψάχνει στήριξη από τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο ψάχνουν… όλοι για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Να βγει να πει κάτι λένε οι μισοί, να σταματήσει τις διαγραφές λένε οι άλλοι μισοί, να διασφαλίσει την ενότητα λένε όλοι μαζί. Ο Αλέξης άφαντος…

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ρίξει «άκυρο» σε όλους και δεν σηκώνει ούτε καν τα τηλέφωνα. Τους έχει όλους στο… διαβάστηκε μέχρι να σφαχτούν μεταξύ τους και να πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, αυτό ήθελε ο Αλέξης από την αρχή, όταν πήρε το καπελάκι του και έφυγε. Να τους αφήσει να καούν μόνοι τους. Δεν το είπε ευθέως, αλλά ήταν σαν να τους έλεγε: «πάρτε το κόμμα και κόψτε το λαιμό σας».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.