Τον ξέχασαν τελείως: Οργή Βενιζέλου…

«Μπαμ» με Ευάγγελο Βενιζέλο;

Τι τον εκνεύρισε

Άνθρωποι που συνεργάστηκαν ή γνώρισαν τον Κώστα Σημίτη, εν ενεργεία πολιτικοί, αλλά και ιστορικά στελέχη τίμησαν με την παρουσία τους τον πρώην πρωθυπουργό στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από το «Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», το Ινστιτούτο «Jacques Delors» και το περιοδικό «Μεταρρύθμιση».

Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, καθώς και οι υπηρεσιακοί πρωθυπουργού Παναγιώτης Πικραμμένος και Ιωάννης Σαρμάς.


Η… οργή του Βενιζέλου

Από την εκδήλωση ο Ευάγγελος Βενιζέλος έμεινε δυσαρεστημένος και έφυγε εκνευρισμένος από την εκδήλωση.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, η αιτία ήταν μια συγκεκριμένη κίνηση που δεν του άρεσε καθόλου:

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο για τη ζωή και το έργο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Τις εικόνες επιμελήθηκε ο Σωτήρης Γκορίτσας, η Αγγελική Μπιρμπίλη και ο Κώστας Αλεξανδρής. Στα έργα και τα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα του πρώην πρωθυπουργού, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν εμφανίστηκε πουθενά. Λες και δεν υπήρχε εκείνα τα χρόνια δίπλα στον Κώστα Σημίτη – σε αντίθεση με τον Κώστα Λαλιώτη, για παράδειγμα. Αυτό, όπως μου είπαν, δεν άρεσε καθόλου στον Βενιζέλο!

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.