Η συγκλονιστική χειρονομία της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τη δολοφονημένη Καρολάιν

Βιτριόλι: Η Ιωάννα πρόσωπο με πρόσωπο με την 36χρονη για πρώτη φορά

H Ιωάννα Παλιοσπύρου παρουσίασε επιπλοκή από προηγούμενο χειρουργείο και έτσι θα αναγκαστεί να κάνει άλλο ένα, το 11ο, το οποίο δεν θα είναι αισθητικό.

H Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα που της άλλαξε τη ζωή.

Οπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρουσίασε επιπλοκή από προηγούμενο χειρουργείο και έτσι θα αναγκαστεί να κάνει άλλο ένα, το 11ο, το οποίο δεν θα είναι αισθητικό. «Παρουσίασε επιπλοκή από το προηγούμενο χειρουργείο, μπαίνει για 11η φορά στο χειρουργείο, έχει μακρύ δρόμο μπροστά της. Είναι ένα επώδυνο χειρουργείο, σε δύσκολο σημείο με την κυρία Καλοφώνου», ανέφερε στο Πρωινό ο δικηγόρος της.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμη στη σκέψη που έχει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όταν λάβει την αγωγή αποζημίωσης. «Δεν έχει κατατεθεί η αγωγή αποζημιώσεως. Αυτό το κορίτσι θα πρέπει κάποια στιγμή να το έχουμε σαν σύμβολο. Έχει ακόμα άλλα 20-30 χειρουργεία. Εξετάζουμε ένα μέρος της αξιώσεως να διατεθεί στη μνήμη της Καρολάιν και στη φιλοζωική εταιρεία που είχε πάρει η δολοφονημένη το σκυλάκι». Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Είχε πει “μην με ξεχάσετε όταν σβήσουν τα φώτα”. Αξίζει αυτό το κορίτσι να μην το ξεχνάμε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.