Δεύτερο στεφάνι για πρώην υπουργό

Δεύτερο στεφάνι για πρώην υπουργό

Αφήνει την εργένικη ζωή...

Σύμφωνο συμβίωσης με το στέλεχος του καναλιού OPEN, Βασιλική Σελήνη, υπέγραψε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς αποφάσισε να εγκαταλείψει για δεύτερη φορά την εργένικη ζωή και να δεθεί με τα δεσμά του γάμου με τη γυναίκα που εδώ και δυο – τρία χρόνια συνυπάρχει. Με ένα δείπνο σε στενό φιλικό κύκλο, ο πρώην Υπουργός γιόρτασε την επισημοποίηση την σχέσης του με τη Βασιλική Σελήνη. Το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης πριν από μια εβδομάδα και στο γραφείο του συμβολαιογράφου βρέθηκαν μόνο οι δυο τους καθώς προτίμησαν να ενώσουν τις ζωές τους διακριτικά χωρίς τελετές. Ήδη όμως είχαν επιλέξει τις βέρες με τους κουμπάρους τους, τον Αντρέα Παπαντριανταφύλλου και τη σύζυγό του Ζέτα Κατωπόδη που είναι Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής.

Το βράδυ την ίδιας ημέρας το ζευγάρι γιόρτασε την έναρξη της κοινής του ζωής στο σπίτι του πρώην Υπουργού με καλεσμένους περίπου δέκα στενούς φίλους. Εκεί ήταν και οι δυο κόρες του Νίκου Παππά από τον πρώτο του γάμο, που έχουν άριστες σχέσεις με τη Βασιλική Σελήνη.
Στη συνέχεια το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός στους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους. Μετά το πάρτι ο Νίκος Παππάς και η υπεύθυνη λειτουργίας στο τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του OPEN Βασιλική Σελήνη που είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια έφυγαν για ένα σύντομο ταξίδι στη Βαρκελώνη με αφορμή επαγγελματική υποχρέωση του πρώην Υπουργού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.