«Θα μετανιώσετε την επιλογή σας»: «Τρελάθηκε» ο Άδωνις Γεωργιάδης (Pics)

Άδωνις ο… καναλάρχης! Υπό το υπουργείο Ανάπτυξης ΕΡΤ και ΑΠΕ

Η... οργή του υπουργού Εργασίας

Μεγάλη ένταση επικρατεί στα Εξάρχεια εξαιτίας των έργων για τη γραμμή 4 του Μετρό.

Κάτοικοι συγκεντρώνονται στην πλατεία για να εμποδίσουν το κόψιμο των δέντρων και δεν λείπουν οι συγκρούσεις, τα χημικά και οι προσαγωγές.


Οι εργασίες στην πλατεία γίνονται εν μέσω έντασης ενώ καθημερινά είναι τα καλέσματα για συγκεντρώσεις από ανθρώπους που διαμαρτύρονται στο κόψιμο δέντρων με ηλικία άνω των 50 ετών.


Οι εικόνες από τα Εξάρχεια προκάλεσαν την αντίδραση του εκλεγμένου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα. «Άλλο ένα τετελεσμένο της απερχόμενης δημοτικής αρχής» σχολίασε, πριν αναφέρει πως «κόβονται δέντρα στην πλατεία Εξαρχείων».


«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Κανένα χαμένο δέντρο και διαβούλευση ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή. Δεν είναι δυνατόν ένα περιβαλλοντικό και φιλολαϊκό έργο όπως το Μετρό να αποτελεί αντικείμενο οξυμένης αντιπαράθεσης. Καλούμε την ανάδοχη εταιρεία να σταματήσει αμέσως τις εργασίες κοπής και να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο για τις μεταφυτεύσεις των δέντρων και τη βιωσιμότητά τους. Κάθε δέντρο που κόβεται αφαιρεί ανάσες ζωής. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε κατασκευή όσο σημαντική και αν είναι αυτή» συμπλήρωσε.

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξοργίστηκε

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter επιτέθηκε στον Χάρη Δούκα, μετά την παρέμβαση του δεύτερου για τις εικόνες έντασης στα Εξάρχεια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του Χάρη Δούκα, σημείωσε πως «δεν είναι μακριά η περίοδος που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους».

«Ο @h_doukas έκανε αυτή την φαιδρή ανάρτηση σήμερα….πιστεύω ότι δεν είναι μακρυά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους και εύχομαι να βγω ψεύτης…πάντως το Metro πρέπει να ολοκληρωθεί θα είναι κρίμα να το σταματήσει ο νέος Δήμαρχος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.