Υπερβολικά αδύνατος, με τη βία έπαιζε: Το επεισόδιο απ’ τα «Φιλαράκια» που ο Μάθιου Πέρι δεν άντεχε να βλέπει

Υπερβολικά αδύνατος, με τη βία έπαιζε: Το επεισόδιο απ’ τα «Φιλαράκια» που ο Μάθιου Πέρι δεν άντεχε να βλέπει

Ήταν σε τραγική κατάσταση.

Ανάμεσα στους λίγους ανθρώπους στη γη που δεν έβλεπαν τα Φιλαράκια όταν ολοκληρώθηκαν το 2004, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Ο Μάθιου Πέρι, που είχε περιγράψει την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα χάπια στην αυτοβιογραφία του, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, λέει πως δεν μπορεί να «παρακολουθήσει τη σειρά σε επανάληψη» γιατί το μόνο που βλέπει είναι τα σημάδια της ασθένειάς του πάνω του.

«Έπαιρνα 55 χάπια Vicodin την ημέρα, ζύγιζα 65 κιλά, ήμουν στα “Φιλαράκια” που τα παρακολουθούσαν 30 εκατομμύρια άνθρωποι, και αυτός είναι ο λόγος που σε μπορώ να δω τη σειρά, επειδή ήμουν υπερβολικά λεπτός», είχε πει σε μια συνέντευξή του στο CBC.

«Δεν έχω δει ποτέ τη σειρά γιατί θα έλεγα από μέσα μου, “αλκοόλ, οπιούχα, αλκοόλ, κοκαΐνη”. Μπορούσα να ξεχωρίσω τις σεζόν από την κατάστασή μου. Για αυτό δε θέλω να τη δω, γιατί αυτό που βλέπω είναι η κατάστασή μου τότε».

Ο Πέρι υποστήριξε πως ενώ «δεν ήταν ποτέ κάτω υπό την επήρεια ουσιών στα γυρίσματα», πήγαινε στα γυρίσματα «με πολύ κακό hangover» σε σημείο μάλιστα να τρέμει. «Αλλά ο Τσάντλερ ποτέ δεν άλλαξε, το σενάριο ποτέ δεν άλλαξε. Μπορούσα να συνεχίσω την εξάρτηση χωρίς να το καταλαβαίνω», εξομολογήθηκε.

Ο ηθοποιός, που σε δηλώσεις του έχει πει ότι έχει μπει σε κέντρα απεξάρτησης 15 φορές μέσα στα χρόνια, διέκοπτε προσωρινά τα γυρίσματα της ταινίας Serving Sara με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ το 2002 για να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Έγραψε στην αυτοβιογραφία του ότι οι τηλεθεατές μπορούν να ξεχωρίσουν σε ποια φάση εξάρτησης είναι βάσει της εμφάνισής του: «Όταν είχα παραπάνω κιλά, ήταν το αλκοόλ. Όταν ήμουν λεπτός, ήταν τα χάπια».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στη Ντάιαν Σόιερ, είδε αποσπάσματα από τη σειρά. Σε ένα από αυτά, ήταν φανερά αδυνατισμένος: «Είναι πολύ δύσκολο να δω τη σκηνή. Γιατί νιώθω λύπη και οίκτο για αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός είναι ένας άνθρωπος εκτός ελέγχου».

Μάθιου Πέρι: Το επεισόδιο που τρόμαξε και τους τηλεθεατές

ο δημοφιλής ηθοποιός δεν μπορούσε να δει το επεισόδιο The One At The Beach, στο οποίο ήταν τρομακτικά αδύνατος εξαιτίας των χαπιών Vicodin. H υδροκωδόνη είναι ένα οπιοειδές πολύ εθιστικό το οποίο είχε «εξουσιάσει» τον Μάθιου Πέρι…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.