Μίκαελ Σουμάχερ: Οι 9 λέξεις που λένε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του σήμερα

Μίκαελ Σουμάχερ: Οι 9 λέξεις που λένε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του σήμερα

Πώς είναι σήμερα ο θρύλος της Formula 1

Δέκα χρόνια πέρασαν από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις. Ήταν στις 29 Δεκεμβρίου 2013 όταν ο «Σούμι» έκανε σκι και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο.

Ο Σουμάχερ είχε στεφθεί επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και είχε συνταξιοδοτηθεί έναν χρόνο πριν το ατύχημα, το 2012, στα 44 του χρόνια.

Μετά το τραγικό ατύχημα, νοσηλευόταν για 250 μέρες σε τεχνητό κώμα, προτού επιστρέψει στο σπίτι του για ανάρρωση.

Ο Σουμάχερ επέστρεψε στο σπίτι μετά από αυτό, αλλά οι ενημερώσεις για την κατάστασή του είναι εξαιρετικά σπάνιες, καθώς τα κοντινά του πρόσωπα έχουν δώσει προτεραιότητα στην ιδιωτικότητά του.

Μίκαελ Σουμάχερ: Οι λέξεις που λένε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του

Σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος της Formula 1 και στενός φίλος του Μίχαελ Σουμάχερ, Ρότζερ Μπενουά, υποστηρίζει πως η περίπτωση του 54χρονου Γερμανού είναι «χωρίς ελπίδα» σε μια τραγική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Ερωτηθείς για τη κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ, ο Μπενουά ανέφερε: «Υπάρχει μόνο μία απάντηση σε αυτή την ερώτηση και αυτή είναι εκείνη που είχε δώσει ο γιος του Μικ, μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του το 2022: “Θα έδινα τα πάντα για να μιλήσω στον μπαμπά”. Αυτή η πρόταση λέει τα πάντα για το πώς είναι ο πατέρας του εδώ και περισσότερες από 3.500 ημέρες. Μια υπόθεση χωρίς ελπίδα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.