«Μα τι βρωμάει έτσι;»: Το πολύ σκληρό σκίτσο του Αρκά που έγινε viral για τους λάθος λόγους (Pic)

«Μα τι βρωμάει έτσι;»: Το πολύ σκληρό σκίτσο του Αρκά που έγινε viral για τους λάθος λόγους (Pic)

Σε ποιον απευθυνόταν, άραγε;

Καταφέρνει, ακόμα κι αν τα χρόνια της απόλυτης δημιουργικής δόξας βρίσκονται ξεκάθαρα πια πίσω του, να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο- αυτό δεν έχει και τόση σημασία εν προκειμένω. Το αποτέλεσμα είναι σαφές και τα «στείρα» νούμερα καταδεικνύουν πως ακόμα και τώρα το να γίνει viral είναι κάτι πάρα πολύ εύκολο για τον ίδιο.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αρκά. Ο πιο διάσημος σκιτσογράφος στα γαλανόλευκα χρονικά μπορεί να δέχεται, πλέον, κριτική που ουδέποτε δεχόταν τα περασμένα χρόνια, όμως αυτό δεν αναιρεί πως διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες επίσημες σελίδες στα social media και ότι κάθε του ποστάρισμα γίνεται αυτοστιγμεί αντικείμενο σχολιασμού.

Αυτό ακριβώς συνέβη και μ’ ένα από τα τελευταία σκίτσα του, το οποίο χαρακτηρίστηκε, και δικαίως, αρκετά σκληρό.

Γιατί το λέμε αυτό;

Πολύ απλά γιατί το όποιο χιούμορ/ ειρωνεία/ επικριτικό σχόλιο δεν έγινε με τον συνήθη πλάγιο τρόπο, αλλά έγινε ευθέως και ξεκάθαρα: ο Αρκάς έδειξε δύο φίλους να κάθονται σε έναν καναπέ, και τον έναν εξ αυτών να ρωτάει «Τι βρωμάει έτσι;». Η απάντηση του άλλου, βιτριολική: «Μπήκα για λίγο στο Τουήτερ»…

Πολλοί θεώρησαν πως αυτό πήγαινε στα όσα (συχνά τερατώδη, είναι η αλήθεια) γράφονται για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, ενώ άλλοι σχολίασαν πως αναφέρεται σε ένα από τα αγαπημένα του «θέματα» τον τελευταίο καιρό.

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.