Κόντρα στο ρεύμα: Το σχόλιο-φωτιά Λάκη Λαζόπουλου για Κασσελάκη

Κόντρα στο ρεύμα: Το σχόλιο-φωτιά Λάκη Λαζόπουλου για Κασσελάκη

Τον «έσφαξε» με το βαμβάκι 

Τα «βέλη» του προς τον Γιώργο Λιάγκα και τις πρωινές εκπομπές για το πώς ασχολούνται με τον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε στο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λαζόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στην ελληνική τηλεόραση, πηγαίνοντας «κόντρα» στο ρεύμα που θέλει τον Κασσελάκη… κορυφαίο θέμα των lifestyle εκπομπών.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε το πόσο χρόνο αφιερώνει ο Γιώργος Λιάγκας και η εκπομπή του στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ήρθε ο Κασσελάκης και τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει μία καθημερινή ωριαία προβολή και τον κυνηγά με μία κάμερα από πίσω για να δει τι κάνει. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Η μικρή οθόνη θέλει να πάρει το αίμα της πίσω» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Δεν το λέω μόνο εγώ το λέει η συνεργάτης της πρώην γυναίκας του Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, η “Τασσώ Καββαδία” της ελληνικής τηλεόρασης, η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αν δεν το έκανε reality ο Λιάγκας δεν θα γινόταν όλο αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι δεν θα μου πει εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει – και το γνωρίζει ο κ. Λιάγκας – το ακαταδίωκτο των λεγομένων της», πρόσθεσε.

«Το ηλίθιο κουτσομπολιό»

«Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ…ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε. Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης, είναι η κ. Κασσελάκης; Ποιος είναι ο Τάιλερ; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.