Βασίλης Καρράς: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Το πρώτο, πολύ καλό νέο για τον Βασίλη Καρρά…

Τι συμβαίνει με την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή

Ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα, δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Η ταλαιπωρία με την υγεία του ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2022, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και παρακολουθείτο από γιατρούς, κάνοντας θεραπείες.

Ωστόσο ο αγαπημένος ερμηνευτής μπήκε εκ νέου το 2023 στο νοσοκομείο δίνοντας τεράστια «μάχη». Εν τέλει ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τον Οκτώβριο και βρίσκεται σπίτι του.

Βασίλης Καρράς: Η κατάσταση της υγείας του

Δημοσιεύματα ήθελαν την υγεία του Βασίλη Καρρά να επιδεινώνεται μετά το εξιτήριο, γεγονός που διέψευσε ο δικηγόρος και στενός του φίλος, Γρηγόρης Κωτσόπουλος.

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο δικηγόρος και πολύ στενός φίλος του τραγουδιστή, με τον οποίο έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή, ξεκαθάρισε ότι ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να κάνει κάποιες θεραπείες για βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, και ότι κάθε δημοσίευμα περί επιδείνωσης της κατάστασής του είναι ψευδές.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος πριν την προβολή των σχετικών δηλώσεων είπε: «Ο Βασίλης συνεχίζει τις θεραπείες που κάνει με γενναιότητα και μαθαίνω ότι πάνε πάρα πολύ καλά. Τώρα αυτά που θα πω, δεν κάνει να τα πω, αλλά θα τα πω, δεν πειράζει. Μαθαίνω ότι η ιατρική ομάδα που τον κουράρει είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την πορεία των θεραπειών του».

«Οποιαδήποτε πληροφορία επιδείνωσης της υγείας του Βασίλη Καρρά διαψεύδεται πλήρως. Η καθημερινότητα του είναι η ίδια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα. Οποιαδήποτε ιατρική επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του. Προφανώς και χρειάζεται ιατρική φροντίδα και έχει ανάγκη αυξημένης προσοχής, αλλά όσα ακούγονται και αναπαράγονται περί έκτακτων εισαγωγών στο νοσοκομείο, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ψύχραιμος και ευδιάθετος και αντιμετωπίζει με γενναιότητα την περιπέτειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και φίλος του Βασίλη Καρρά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου του «Πρωινού», ο Βασίλης Καρράς, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του album, ετοιμάζει αυτόν τον καιρό και την αυτοβιογραφία του, την οποία, μάλιστα, γράφει μόνος του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.