Ρίχνει κεραυνούς για όλους: Πότε θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας

Σαρωτικές αλλαγές και σκούπα: Ποιους τελειώνει απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Τι σχεδιάζει;

Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στον ΣΥΡΙΖΑ με τις εσωκομματικές κόντρες να μην έχουν τελειωμό!

Τελευταίο… επεισόδιο στο «σίριαλ» είναι η κόντρα του Πάνου Σκουρλέτη με τον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα» στο Twitter.

Ο πρώην υπουργός προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τον λογαριασμό να τον «καρφώνει» υποστηρίζοντας πως δεν προσέφυγε όταν έλεγαν… κοκάκια τον Αλέξη Τσίπρα!


Μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσιπρας δεν έχει… βρει ησυχία αφού τον κατηγορούν πως άφησε άδεια ταμεία στον ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν πήρε θέση στις εσωκομματικές εκλογές, ακόμη και πως ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να στηρίξει πλαγίως τον Κασσελάκη.

Πότε θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να μην κάνει παρεμβάσεις στα εσωτερικά της Κουμουνδούρου. Η θέση του, όπως λένε οι συνεργάτες του, είναι ευαίσθητη. Οποιαδήποτε δήλωση του μπορεί να παρερμηνευτεί και να χρησιμοποιηθεί για να εξυπηρετήσει σκοπούς και κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό.

Η ενότητα είναι η απόλυτη προτεραιότητα του τέως πρωθυπουργού και μάλιστα οι συνομιλητές του αναφέρουν πως η αγωνία του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη. Μάλιστα για τον Αλέξη Τσίπρα πάντα το κόμμα της Κουμουνδούρου θα είναι στο μυαλό του ακόμα και αν δεν βρίσκεται στο τιμόνι του.

Πάντως, κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει. Απλά θα… αργήσει να το κάνει και όταν το κάνει θα ρίξει… κεραυνούς για όλους!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.