Όνομα-βόμβα: Ποιος είναι ο πολιτικός, από το τηλέφωνο του οποίου στάλθηκαν τα μολυσμένα sms του Predator

Μεθυσμένος οδηγός «μπούκαρε» με το αμάξι στη βουλή μετά από καταδίωξη!

Αποκάλυψη στη Βουλή! 

Κοινοί στόχοι φέρεται να παρακολουθούσαν ταυτόχρονα ΕΥΠ και Predator, γεγονός που δίνει νέα διάσταση στις υποκλοπές, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως πρόκειται για περισσότερα από 40 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, φαίνεται πως υπήρχε κέντρο συντονισμού μεταξύ των αποστολέων των χειριστών του παράνομου λογισμικού «Predator» και ΕΥΠ σε ό,τι αφορά τις υποκλοπές, για τις οποίες ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο.

Όπως αναφέρεται, αυτό που αποκαλύπτει τον κοινό συντονισμό Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφορίων και λογισμικού, είναι πως σε ορισμένους από αυτούς τους κατόχους των κινητών είχαν σταλεί SMS εμβολιασμού, για να επικυρώσουν κοινώς το ραντεβού τους για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Κοίταξαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Mega, μήπως αυτή η διαρροή των SMS είχε γίνει από τον ΗΔΙΚΑ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει, και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα τηλέφωνα είχαν «παγιδευτεί» ταυτόχρονα από την ΕΥΠ.

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ενημέρωνε τους χειριστές του Predator ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε κλείσει ραντεβού, για να εμβολιαστεί, και προχωρούσε αργότερα στην παρακολούθησή του.

Ποιος έστειλε τα μηνύματα;

Το θέμα των υποκλοπών μονοπώλησε και τη συζήτηση στη Βουλή και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγιναν αποκαλύψεις! Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, άφησε υπονοούμενα για το πρόσωπο που έστειλε τα «μολυσμένα» μηνύματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, τα μηνύματα εστάλησαν από το νούμερο τηλεφώνου πολιτικού προσώπου με ισχυρή θέση στην κυβέρνηση και όλα έγιναν τον Ιανουάριο του 2021.

Μάλιστα σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, το μήνυμα «παγίδα» μέσω του οποίου τα 11 πρόσωπα τέθηκαν υπό παρακολούθηση από το Predator, ήταν ευχαριστήρια για την ονομαστική εορτή του πολιτικού προσώπου.


Κάνοντας λοιπόν μια απλή έρευνα για τις γιορτές του Ιανουαρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Το εορτολόγιο της Ορθόδοξης πίστης μας, μας οδηγεί στον Θανάση, τον Φώτη, τον Αντώνη ή τον Γρηγόρη. Εχει ενδιαφέρον να σκεφτούμε ποιο είναι το πολιτικό πρόσωπο που είναι πίσω από την αποστολή μηνυμάτων».

Το υπονοούμενο ήταν σαφές. Το τελευταίο όνομα, Γρηγόρης, παραπέμπει ευθέως στον Γρηγόρη Δημητριάδη, πρώην επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών!


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.