Πέσαμε από τα σύννεφα: Πώς χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης τον Κασσελάκη σε συνομιλητές του

Πέσαμε από τα σύννεφα: Πώς χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης τον Κασσελάκη σε συνομιλητές του

Μετά τη συνάντησή τους στη Βουλή

Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης είχαν την πρώτη τους συνάντηση στη Βουλή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον πρωθυπουργό να ενημερώνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στο μέτωπο της Οικονομίας.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Στέφανο Κασσελάκη για τις συζητήσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και για τις προοπτικές μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, καθώς και για τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι πάντα στη διάθεση του Στέφανου Κασσελάκη, όπως και των άλλων πολιτικών αρχηγών, για την ενημέρωσή τους.

Η γνώμη του Μητσοτάκη για τον Κασσελάκη

Μετά τη συνάντηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε σε συνομιλητές του πως θεωρεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένα καλό παιδί, με τον οποίον μπορείς να συζητήσεις, σύμφωνα με το reader.gr.

Ο Κασσελάκης του είπε επ’ ολίγον για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι το ελέγχει το πράγμα και ο Μητσοτάκης του μίλησε αρκετά για τη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο. Εκεί τζαρτζάρισμα δεν υπήρξε, ενώ και ο Μητσοτάκης δεν αντέδρασε ιδιαίτερα σε αυτά που του είπε ο Κασσελάκης για υποκλοπές, πόθεν έσχες και ακαταδίωκτο τραπεζιτών. Γενικώς, καλά τα πράγματα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.