«Και κιχ μωρό»: Το αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για δημοσιογράφους-κυβέρνηση που έγινε viral

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για το Αρσάκειο» (vid)

Η Ακρίτα... δίκασε

Τίτλοι τέλους στο υπάρχον σύστημα φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων πέφτουν με τις επόμενες φορολογικές δηλώσεις αφού τα φετινά εισοδήματα θα φορολογηθούν με σύστημα που περιλαμβάνεται σε νέο νομοσχέδιο.

Οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου περιλαμβάνουν την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για διασταυρώσεις και πιο αποτελεσματικούς ελέγχους, τον περιορισμό της χρήσης μετρητών στις συναλλαγές, την εφαρμογή μέτρων για πιο διαφανείς και αποτελεσματικούς ελέγχους, την ρύθμιση της αγοράς των βραχυχρόνιων μισθώσεων και ένα νέο, πιο δίκαιο σύστημα φορολόγησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ήδη έχουν προκληθεί αντιδράσεις από ελεύθερους επαγγελματίες καθώς θεωρείται πως θα υπάρξουν μεγάλες αδικίες στη φορολόγηση προσώπων με το νέο νομοσχέδιο που θα τους «γονατίσουν».

Ενώ αρκετοί παραμένουν… μπερδεμένοι όσον αφορά τη νέα φορολογία, κάποιοι έχουν άγνοια και άλλοι είναι κατά των νέων ρυθμίσεων, η Έλενα Ακρίτα έδειξε πως δεν στηρίζει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Μάλιστα, σε ανάρτησή της στο Twitter… δίκασε τα ΜΜΕ για τη στάση τους όσον αφορά την νέα φορολογία, υποστηρίζοντας πως «δωροδοκήθηκαν» από την κυβέρνηση.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Μόλις τόλμησαν να ψελλίσουν κάτι οι δημοσιογράφοι για τον φορολογικό στραγγαλισμό των ελεύθερων επαγγελματιών, ο Μητσοτάκης χρύσωσε τα κανάλια με νέους μπουναμάδες εκατομμυρίων. Πλήρωνε τώρα και κιχ μωρό μου».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.