Friends: Μήνυμα-ντροπή για τα «Φιλαράκια» μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι

Friends: Μήνυμα-ντροπή για τα «Φιλαράκια» μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι

Τι συνέβη; 

Με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εκφράζουν τη θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, όλοι περίμεναν μια πρώτη τοποθέτηση – δήλωση από «τα φιλαράκια» του.

Τζένιφερ Άνιστον, Λίσα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Κόρτνεϊ Κοξ, και Ντέιβιντ Σουίμερ διατηρούσαν στενές σχέσεις με τον Μάθιου Πέρι και εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για να πουν «αντίο» στον ηθοποιό.

«Είμαστε όλοι τόσο πολύ συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλά σύντροφοι. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την απώλεια», αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση που δημοσιεύει το People.


Μήνυμα – ντροπή

Η κοινή ανακοίνωση είχε σαν αποτέλεσμα, τις δύο προηγούμενες ημέρες οι Κούντροου, Κοξ και Λε Μπλανκ να βρεθούν στο στόχαστρο πολλών χρηστών του Instagram.

Οι ηθοποιοί δέχτηκαν μηνύματα ντροπής που έγραφαν ότι είναι «λυπηρό» και «περίεργο» το να μην έχουν ποστάρει κάτι γύρω από τον θάνατο του φίλου και παλαιού συνεργάτη τους. Τα ντροπιαστικά μηνύματα:

  • «Κανένα ποστ για τον Μάθιου Πέρι από κανέναν σας;»
  • «Είμαι ο μόνος που πήγε στα προφίλ όλων των ηθοποιών των Friends και κανένας τους δεν έχει ποστάρει έστω κάτι μικρό για τον Μάθιου Πέρι; Τι πάει στραβά με εσάς;»
  • «Ούτε ένα στόρι για τον Ματ»
  • «Τζόι, δεν είσαι καλός φίλος»
  • «Πραγματικά ο Μάθιου δεν είχε αληθινό φίλο στη ζωή του. Τον λυπάμαι. Κανείς από τη σειρά δεν πόσταρε κάτι για τον Μάθιου»

Ευτυχώς υπάρχουν και πολλοί χρήστες που εξέφρασαν τη φωνή της λογικής, εξηγώντας πως το γεγονός ότι κάποιος δεν εκφράζει το πένθος του στο Instagram, δεν σημαίνει ότι δεν πενθεί στην πραγματικότητα!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.