Μάθιου Πέρι: Το ειδύλλιο με πασίγνωστη ηθοποιό

Μάθιου Πέρι: Το ειδύλλιο με πασίγνωστη ηθοποιό

Το «μαγικό καλοκαίρι»

Ο Μάθιου Πέρι, ένα από τα έξι «Φιλαράκια», έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (29/10) σε ηλικία 54 ετών, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, αφήνοντας ένα μεγάλο «κενό» στον καλλιτεχνικό και μη κόσμο και σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές του.


Ανάμεσα στους διάσημους που τον χαιρέτησαν μέσω αναρτήσεων στα social media, είναι και η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Μάθιου Πέρι αναφέρθηκε στην πρώτη τους συνάντηση, όταν αντάλλαξαν ένα φιλί κατά τη διάρκεια ενός «μαγικού καλοκαιριού», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία του Μάθιου Πέρι.

Οι δυο τους έζησαν ένα ρομαντικό ειδύλλιο το καλοκαίρι του 1993 πριν από την προβολή της δημοφιλούς σειράς «Φιλαράκια» που εκτόξευσαν τη φήμη του Πέρι.

Η ανάρτηση της Γκουίνεθ Πάλτροου για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η 51χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός γράφει: «Γνώρισα τον Μάθιου Πέρι το 1993 στο Williamstown Theatre Festival στη Μασαχουσέτη», θυμάται. «Ήμασταν και οι δύο εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού κάνοντας παραστάσεις. Ήταν τόσο αστείος, τόσο γλυκός και ήταν τόσο διασκεδαστικό το να είσαι μαζί του».

«Βγήκαμε με το αυτοκίνητο για να κολυμπήσουμε, ήπιαμε μπίρες στο μπαρ του τοπικού κολεγίου, φιληθήκαμε σε ένα χωράφι γεμάτο χόρτα», αποκάλυψε η ίδια και πρόσθεσε παράλληλα: «Ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι».

Η Γκουίνεθ έγραψε ότι τη στιγμή της συνάντησής τους ο ηθοποιός είχε ήδη γυρίσει το πρώτο επεισόδιο για την σειρά «Φιλαράκια». «Μείναμε φίλοι για λίγο μέχρι να απομακρυνθούμε, αλλά πάντα χαιρόμουν όταν τον έβλεπα. Είμαι πολύ λυπημένη σήμερα, όπως και πολλοί από εμάς. Ελπίζω ο Μάθιου να είναι επιτέλους γαλήνιος. Πραγματικά το ελπίζω», έγραψε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.