Μάθιου Πέρι: Τι μήνυμα προσπαθούσε να στείλει με τις τελευταίες αναρτήσεις του

Μάθιου Πέρι: Τι μήνυμα προσπαθούσε να στείλει με τις τελευταίες αναρτήσεις του

Τι έγραφε ο Τσάντλερ Μπινγκ;

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, με τον θάνατό του να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, τη στιγμή που αναμένεται με αγωνία η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του διάσημου ηθοποιού.

Aστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι στην οικία του βρέθηκαν πολλά συνταγογραφούμενα παυσίπονα και αγχολυτικά χάπια. Στενός φίλος του ηθοποιού, είπε ότι υπήρχαν ανησυχητικά σημάδια «κόπωσης» τις ημέρες που προηγήθηκαν του θανάτου του.

Ο σταρ της σειράς «Τα Φιλαράκια» μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή από καρδιακή ανακοπή στο τζακούζι του σπιτιού στο Λος Άντζελες, έπαιξε pickleball, ένα άθλημα που συνδυάζει στοιχεία από το τένις, το ping pong και το badminton. Ωστόσο, λέγεται ότι πήγε νωρίς στο σπίτι του μετά από ένα παιχνίδι, παραπονούμενος για κούραση, λίγες ώρες πριν τον βρουν νεκρό.


Μάθιου Πέρι: Οι τελευταίες αναρτήσεις

Πριν τον θάνατό του, ο Μάθιου Πέρι ανέβασε στο Instagram μία σειρά από αναρτήσεις…

Η πρώτη ανάρτηση του Πέρι στο Instagram που σχετίζεται με τον Batman έγινε πριν από μία εβδομάδα και είναι ένα βίντεο που δείχνει την κάμερα να κινείται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπου εμφανίζονται τρεις οθόνες με τον Batman. Στο τέλος του βίντεο, η κάμερα ζουμάρει σε μια γωνία του ταβανιού και ξαφνικά εμφανίζεται η επιγραφή του Batman φωτισμένη με κόκκινο χρώμα.

Η λεζάντα γράφει: «Ο Μπάτμαν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν δει ποτέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)


Η επόμενη ανάρτηση του Batman δείχνει το εμβληματικό σήμα να λάμπει, μαζί με το σχόλιο: «Κοιμηθείτε όλοι καλά, έχω την πόλη απόψε».

Η τρίτη ανάρτηση δείχνει ένα φως στον τοίχο, που μοιάζει και με πληκτρολόγιο, και γράφει απάνω του: «Ο Batman παίζει Pickleball», ενώ ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε στη λεζάντα της εικόνας: «WTF; Ξεκουράσου, είμαι σε ένα ψηλό κτίριο».

Η τέταρτη είναι ένα βίντεο που δείχνει ένα χέρι να τοποθετεί μερικά σταφύλια σε ένα τραπέζι, με τη λεζάντα να γράφει: «Αυτά είχα να φάω σήμερα. Είμαι ο Μπάτμαν».

Και το πέμπτο ποστ δείχνει το σήμα του Μπάτμαν σκαλισμένο σε μια λαμπερή κολοκύθα. «Καταλαβαίνεις τι εννοώ;» έγραψε ο Πέρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)


Η προτελευταία ανάρτηση στον λογαριασμό Instagram του είναι ένα βίντεο με τον νυχτερινό ουρανό και ένα μισοφέγγαρο. Η λεζάντα γράφει: «Το φως του φεγγαριού είναι πολύ ωραίο, καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να σας πω; – Είμαι ο Mattman».

Οι θαυμαστές του ηθοποιού έσπευσαν στα σχόλια των αναρτήσεων για να μάθουν αν οι αναφορές στον Batman περιείχαν κάποιο «κρυφό μήνυμα» ή όχι.

Ο Πέρι αποφάσισε να δημοσιεύσει τις εικόνες που σχετίζονται με τον Batman επειδή αγαπούσε τη φιγούρα και το franchise.

Ο Πέρι έχει μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη του για τον συγκεκριμένο υπερήρωα, ενώ το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου του έχει τίτλο Batman.

Στα απομνημονεύματά του Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, ο Πέρι θυμάται πώς φανταζόταν τον εαυτό του ως Batman και τον πατέρα του ως Superman, κάνοντας μάλιστα ένα αστείο για το ότι αποκαλούσε έναν βοηθό του «Alfred» και εκείνοι τον αποκαλούσαν «Mr Wayne».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.