Κασσελάκης-Ανδρουλάκης: Τρίβει τα χέρια του ο Μητσοτάκης…

Κασσελάκης-Ανδρουλάκης: Τρίβει τα χέρια του ο Μητσοτάκης…

Κερδισμένος ο πρωθυπουργός

Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και κάθισαν δίπλα-δίπλα για να παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Ωστόσο, δεν ήταν δική τους επιλογή οι θέσεις, αφού ακολούθησαν το πρωτόκολλο για τους αρχηγούς των κομμάτων.

Δίπλα τους κάθονται επίσης ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας ο οποίος εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Επικρατείας Γιάννης Μπρατάκος και ο γ.γ. του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται πως αν είχαν επιλογή θέσης δεν θα κάθονταν δίπλα – δίπλα…

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εθεάθησαν να κοιτούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, με εμφανή την αμηχανία ανάμεσά τους. Μάλιστα, ούτε τα βλέμματά τους δεν διασταυρώθηκαν.

Φαίνεται πως οι δύο αρχηγοί έχουν κόντρα μεταξύ τους και είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση συνεργασίας. Παρά το γεγονός ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ έδειξε πως μπορεί να φέρει εκλογικές νίκες, όπως του Δούκα στην Αθήνα και του Κουρέτα στη Θεσσαλία, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης δεν έχουν διάθεση για συνομιλίες.

Κερδισμένος από την έχθρα ανάμεσα στους αρχηγούς ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης που… τρίβει τα χέρια του αφού διαπιστώνει πως πολιτικά δεν μπορεί να τον απειλήσει κανένας, τουλάχιστον όσο αυτά τα δύο κόμματα είναι διασπασμένα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.