Πάγωσαν οι σύμβουλοι του Πούτιν – Τι είπε για τα πυρηνικά (vid)

«Τουλάχιστον 24 μήνες»: Το ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό εκθέτει πολύ κόσμο...

«Διατάζω το υπουργείο Άμυνας και τον αρχηγό του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων να θέσουν τις δυνάμεις αποτροπής του ρωσικού στρατού στο ειδικό καθεστώς του συναγερμού για μάχη»​​​​​​​

Σε κατάσταση συναγερμού έθεσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν τις πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας εν μέσω της πολεμικής σύγκρουσης στην Ουκρανία, προκαλώντας παγκόσμια ανησυχία.

Η κάμερα κατέγραψε τις εκφράσεις των στενών συμβούλων του Ρώσου προέδρου, τη στιγμή που ακούν τη διαταγή να τεθούν σε επιφυλακή οι πυρηνικές δυνάμεις της χώρας. Όπως αναφέρει η Daily Mail, παραθέτοντας το σχετικό βίντεο, τόσο ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων όσο και ο υπουργός Άμυνας, δείχνουν να ταράσσονται στο άκουσμα των δηλώσεων του Πούτιν.

«Διατάζω το υπουργείο Άμυνας και τον αρχηγό του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων να θέσουν τις δυνάμεις αποτροπής του ρωσικού στρατού στο ειδικό καθεστώς του συναγερμού για μάχη», δήλωσε ο Πούτιν, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του, η οποία μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.


«Όπως μπορείτε να δείτε, οι δυτικές χώρες όχι μονάχα λαμβάνουν εχθρικά μέτρα εναντίον της χώρας μας σε οικονομικό επίπεδο— εννοώ τις παράνομες κυρώσεις που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά επίσης ανώτεροι αξιωματούχοι ηγετικών κρατών του ΝΑΤΟ επιτρέπουν στους εαυτούς τους να κάνουν επιθετικές δηλώσεις προς τη χώρα μας», είπε ο Πούτιν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.