Βγαίνει μπροστά ο Κόκκαλης… 

Βγαίνει μπροστά ο Κόκκαλης… 

Τι σχεδιάζει;

Νέες εξελίξεις δρομολογούνται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις διαγραφές στελεχών και τις έντονες αντιδράσεις εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

Η πόρτα της εξόδου που έδειξε ο Στέφανος Κασσελάκης στους Φίλη, Σκουρλέτη, Βίτσα και Τζουμάκα, θέτουν το κόμμα σε συναγερμό με τους τρεις πρώην υπουργούς να κρούουν των κώδωνα του κινδύνου υπό το φόβο της διάλυσης και της δημιουργίας νέου κόμματος.

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να γίνει το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου που έχει οριστεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Εκεί – όσα στελέχη θα έχουν παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ – αναμένεται να θέσουν θέμα ηγεσίας και να δείξουν πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και την ομάδα γύρω του.

Η απόφαση του Πέτρου Κόκκαλη

Στο μεταξύ, ο Πέτρος Κόκκαλης φαίνεται να έχει αποφασίσει να βγει μπροστά, εν μέσω της «καταιγίδας» στον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το reader.gr, έχει αποφασίσει τη δημιουργία ενός σχηματισμού μέσω του οποίου μέλη της παραδοσιακής Αριστεράς θα κατέβουν στις ευρωεκλογές, αφού όπως φαίνεται λίγοι από την παλιά φρουρά αναμένεται να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.