Μύρισε «αίμα» το ΠΑΣΟΚ…

Αυτογκόλ με το «καλημέρα» για το ΠΑΣΟΚ...

Ενώ επικρατεί μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ

Κάνοντας πράξη το τελεσίγραφο του για διαγραφές όσων θεωρεί ότι υπονομεύουν την ενότητα του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελακης από την Νέα Υόρκη λίγο πριν τα μεσάνυχτα προχωράει στην διαγραφή των Σκουρλετη, Φιλη και Βίτσα παραπέμποντας τους στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος.

Η έξοδος από το κόμμα που έδειξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πανό Σκουρλέτη έφερε και την άμεση αντίδραση του κάνοντας λόγο για γελοιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.


Για εκφυλισμό και γελοιοποίηση μιλάει και ο Νικος Φιλης βάζοντας ξανά το θέμα της διάλυσης στο τραπέζι και συμπληρώνει μιλώντας στο OPEN πως «το να «απολύει» σαν να είμαστε εταιρεία και αυτός ο CEΟ δεν είναι λειτουργία του κόμματος. Οι διαγραφές επιταχύνουν της εξελίξεις. Είναι “αρρωστημένος” αρχηγισμος αυτό που ζούμε».


Το κείμενο Κασσέλακη

Στην ανάρτηση του για τις διαγραφές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γράφει: «Επί πέντε τουλάχιστον χρόνια συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται στα κανάλια κάνοντας αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από μερικές ημέρες δήλωσα ρητά ότι αυτή η πρακτική δε γίνεται πλέον ανεκτή. Ο κόσμος διψά να αναδείξουμε θέματα, να κάνουμε αντιπολίτευση. Και εγώ το ίδιο, περισσότερο από όλους. Αντ’ αυτού, κάποιοι μάς «πνίγουν» με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση – αλλά εμφανίζονται ως “Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ” κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους. Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Λυπάμαι ιδιαίτερα για τον κ. Βίτσα, με τον οποίο είχα καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμώ. Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχω λάβει σαφή εντολή από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Οι εσωκομματικοί τηλεοπτικοί χορηγοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνέβαλαν στο να στερηθούμε μία εκλογική νίκη. Άλλοι λένε δύο. Το σίγουρο είναι ότι δε θα μας στερήσουν την επόμενη. Σε όσους με εμπιστεύθηκαν, αλλά και σε όσους εμπιστεύθηκαν την διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση: Είστε ισότιμα μέλη με μένα και κάθε άλλο στέλεχος. Λίγη υπομονή ακόμα. Ο ελιτισμός φεύγει και θα πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας.»


«Μύρισε αίμα» το ΠΑΣΟΚ

Το ατελείωτο… μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ που του έχει στοιχίσει δημοσκοπικά, προκαλεί… χαρές στο ΠΑΣΟΚ.

Στη Χαριλάου Τρικούπη θα περάσουν… πριονοκορδέλα τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις ευρωεκλογές αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν συζητά καμία απολύτως συνεργασία με την αξιωματική αντιπολίτευση, την ώρα που στην Κουμουνδούρου κατρακυλάνε μέσα στην εσωστρέφεια.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.