Κι όμως το εννοεί: Ο Άδωνις έριξε «βόμβα» για τον Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ!

Κι όμως το εννοεί: Ο Άδωνις έριξε «βόμβα» για τον Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ!

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις διαγραφές!

Ανεξέλεγκτος είναι πλέον ο πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ! Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, ανακοίνωσε πως θέτει εκτός κόμματος τους Δημήτρη Βίτσα, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Φίλη!

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πλέον ισχυρό σενάριο… Βίτσας και Κούλογλου έχουν δείξει τον δρόμο προς τη δημιουργία νέου κόμματος. Δυο πρόσωπα κοντά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο που εδώ και καιρό έχει αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Μάλιστα πολλοί πιστεύουν πως ο κ. Τσακαλώτος θα είναι ο επόμενος μετά τον Στέλιο Κουλογλου που θα προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση.

Όπως και να έχει στελέχη της «Ομπρέλας» λένε σε συνομιλητές τους πως το πιο πιθανό είναι να υπάρξει στην Κεντρική Επιτροπή η δημοσιοποίηση μιας απόφασης για συντεταγμένη έξοδο με επικεφαλής τον Τσακαλώτο.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η «βόμβα» για τον Κασσελάκη

Φαίνεται πως τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως συνέπεια τα στελέχη της ΝΔ να… «τρίβουν» τα χέρια τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», προέβλεψε πως το πιθανότερο είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα φτάσει στις ευρωεκλογές και ότι οι διαφωνούντες δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι κανονικοί αριστεροί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να μείνουν με αρχηγό τον Κασσελάκη. Και εγώ που έλεγα ότι θα μείνουν γιατί τους αρέσει η καρέκλα αντιλαμβάνομαι πια ότι δεν μπορούν. Θα ξεφτιλιστούν, θα εξαερωθεί η όποια πίστη στον εαυτό τους άρα δεν μπορούν να μείνουν πολύ καιρό μαζί με αυτόν. Η γνώμη μου είναι ότι ούτε ο κ. Κασσελάκης θα μακροημερεύσει σε αυτή τη θέση. Ο κ. Κασσελάκης δεν είμαι βέβαιος αν φτάσει στις ευρωεκλογές ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας, ενώ συνέχισε: «Έτσι όπως πάει ο ΣΥΡΙΖΑ μην είναι το ΚΚΕ δεύτερο κόμμα!».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.