Άγριο ντου Καραμανλή…

Ανατροπή στην υπόθεση Καραμανλή

Τι σχεδιάζει ο πρώην πρωθυπουργός

Απαλλαγμένος από τα πολιτικά του καθήκοντα είναι πλέον ο Κώστας Καραμανλής που ανέλαβε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου των εταιρειών της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ Α.Ε.)

Ο κ. Καραμανλής πραγματοποίησε και την πρώτη δημόσια παρέμβασή του στην οποία αναφέρθηκε στην ιστορία και τη σημασία του καπνού ως προϊόντος για την οικονομία μας διαχρονικά, χαιρέτησε τις δραστηριότητες της Japan Tobbaco Internatiol στην ακριτική περιοχή της Θράκης, επισημαίνοντας πως αυτές αποτελούν πυλώνα της ανάπτυξης, των εξαγωγών αλλά και της κοινωνικής συνοχής της περιοχής με τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν.

Παράλληλα ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε και τη συνεχώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα της ΣΕΚΕ που αυξάνει συνεχώς την παρουσία στην νοτιανατολική Ευρώπη όχι μόνον με προϊόντα καπνού αλλά και πολλά άλλα.

Τέλος ευχήθηκε τη συνέχιση της συνεργασίας ΣΕΚΕ – JTI, συνεργασία που έχει όλες τα εχέγγυα να επεκταθεί προς όφελος και των δύο πλευρών.

Ο κ. Καραμανλής αναμένεται να έχει και άλλες δημόσιες τοποθετήσεις μετά την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική παρουσία και «απελευθερωμένος» όπως είναι πλέον από δεσμεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε επόμενες παρεμβάσεις ο Κώστας Καραμανλής πρόκειται να «τα χώσει» – κατά το κοινώς λεγόμενο- στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις πολιτικές της και την ηγεσία της.

Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως έχει εκνευριστεί από την πλήρη απουσία των Βρυξελλών στα όσα διαδραματίζονται στη Γάζα, αλλά και στη στάση παρακολουθητή των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ουκρανικό.

Επίσης σχεδιάζει να ασκήσει σφοδρή κριτική και στο Βερολίνο, όχι μόνο για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, αλλά και για πολλά δεινά της χώρας την εποχή των μνημονίων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.