Στέφανος Κασσελάκης: «Η κάθε μουρλοκακομοίρα έχει πάρει τα κόμπλεξ της βόλτα»

Υποκλίθηκε και o Τσίπρας: Η πρωτοφανής κίνηση-απάντηση του Κασσελάκη που προκάλεσε πονοκέφαλο στην ΝΔ (Vid)

«Για ρωτήστε ποιος ήμουν εκείνα τα χρόνια… μια “τελευταία αδερφή”»

Η Μαρία Μάρκου, δικηγόρος στην Αμερική, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ απασχόλησε, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παντρεύτηκε στο δημαρχείο του Μπρούκλιν και όχι στα Χάμπτονς ενώ ακολούθησε λιτό γεύμα με την οικογένεια και όχι κάποιο μεγάλο πάρτι.


Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος που ήταν παρών στην εκπομπή, τοποθετήθηκε με αφορμή τις νέες αυτές πληροφορίες. «Τι έχει γραφτεί για τα Χάμπτονς! Κάπου η ζήλια-κόμπλεξ-μπαρούφα-ομοφοβία… Η χώρα χοροπήδαγε στα Χάμπτονς. Έχει ξεκινήσει μια αλλαγή στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μουρλοκακομοίρα έχει πάρει τα κόμπλεξ της βόλτα, έχει βγει στο μεϊντάνι, έχει βγάλει τη γλώσσα της έξω και χοροπηδάει. Ας την αφήσουμε να χαρεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ακτιβιστής δημοσιογράφος έκανε και το δικό του σχόλιο και για τον τηλεοπτικό χρόνο που έχει δοθεί στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Καταλαβαίνετε πόσες χιλιάδες ώρες περισσότερες έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε διαφήμιση από τα άλλα κόμματα; Αυτό είναι τεράστιο καλό. Μέχρι στιγμής όλοι άλλοι στα υπόλοιπα κόμματα βλέπουν τον Κασσελάκη να παρελαύνει με τον σκύλο, με τη γάτα, με το Hamptons», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

«Υπάρχει κόμμα που δεν θέλει να διαφημίζεται; Ξέρετε πόσο κοστίζει ο τηλεοπτικός αέρας; Η δημοσιότητα είναι όλη καλή. Εγώ λέω για τη δουλειά μου» επισήμανε.

«Εγώ έγινα γνωστός υβριζόμενος επί 40 χρόνια. Τους ευχαριστώ, τους ευγνωμονώ. Να μάθουν τι σημαίνει “διαφήμιση”. Δεν μειώνω τον εαυτό μου, λέω ποια ήταν η επικοινωνία», δήλωσε επίσης αναφερόμενος στην προσωπική του πορεία και εμπειρία.

«Ήσασταν μαζί μου 40 χρόνια πριν; Για ρωτήστε ποιος ήμουν εκείνα τα χρόνια… μια “τελευταία αδερφή”. Για να μου το πουν τώρα να δουν πού θα καταλήξουν. Θα μάθει ο κόσμος να συζητάει για όλες τις πλευρές της ζωής. Ο κύριος Κασσελάκης θα κριθεί πολιτικά», κατέληξε στο σχόλιό του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.