«Ο πανέξυπνος Αρκάς αποκλείεται να έγραφε τέτοιες @@@!»: Το viral σκίτσο που προβλημάτισε πολύ κόσμο (Pic)

Η υβριστική ανάρτηση του Αρκά που μετά από λίγο κατέβηκε (Pic)

Πολλές «φωνές»...

Γι’ ακόμα μία φορά βρίσκεται στο επίκεντρο. Γι’ ακόμα μία φορά κάτι που «έφτιαξε» γίνεται άμεσα viral, με τις απόψεις, ωστόσο, να διίστανται. Γι’ ακόμα μία φορά, ο απόλυτος… άγνωστος της ελληνικής τέχνης, βγαίνει στο φως.

Ο λόγος φυσικά για τον πασίγνωστο Αρκά, τον πιο διάσημο σκιτσογράφο στα χρονικά της χώρας που αν και κάποτε ήταν καθολικά αποδεκτός και όλοι του έβγαζαν το καπέλο, πλέον έχει αποκτήσει και αρκετούς «αμφισβητίες». Ιδίως τα τελευταία χρόνια, όταν και επέλεξε ξεκάθαρα πολιτική πλευρά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως δεν είναι πια αυτός που ήταν και ότι έχει αλλάξει πολύ.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως δεν είναι πια ο ίδιος και ότι κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι έχουν αναλάβει να συνεχίσουν το έργο του, υπό το όνομα «Αρκάς».

Οι… αντιρρήσεις εντάθηκαν εκ νέου το πρωί της Κυριακής, με αφορμή το τελευταίο σκίτσο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook. Σε αυτό βλέπουμε την κοκκινοσκουφίτσα σε πρώτο πλάνο, με τον λύκο να κρύβεται απειλητικός πίσω της. Το σχόλιο που υπάρχει από πάνω είναι το εξής: «Ανέκαθεν το κακό ήξερε να κρύβεται πίσω από αθώους», με την εύκολη εξήγηση να λέει πως αποτελεί ένα σχόλιο για τον πόλεμο που γίνεται μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Ωστόσο, στα comments πολύ αντέδρασαν τόσο με την τεχνοτροπία του σκίτσου όσο και με το λεκτικό. Είναι χαρακτηριστικό πως ένας follower έγραψε: «Ο πανεξυπνος Αρκας αποκλειεται να εγραφε τετοιες ψευτιές και μ@λ@κιες!», ενώ ένας δεύτερος είπε πως «Ο Αρκάς δεν είναι ο Αρκάς. Σα να γίνονται από άλλον τα σκίτσα…».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.