«Πήγαινέ με στο πειθαρχικό»: Η αποστομωτική απάντηση της Έλενας Ακρίτα στο γιατί ψήφισε δεξιό δήμαρχο (Pic)

«Σήμερα βουλώνουμε στόματα»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη σύνταξη του πατέρα της

Και μετά... άκρα του τάφου σιωπή.

Η Έλενα Ακρίτα είναι, εδώ και χρόνια, ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής- ας το πούμε έτσι- showbiz. Η μεγάλη (και σε διάρκεια και σε αξία) διαδρομή της στο χώρο της δημοσιογραφίας και το γεγονός πως έχει υπάρξει σούπερ πετυχημένη συγγραφέας, σεναριογράφος και παρουσιάστρια την φέρνουν στην πρώτη γραμμή για δεκαετίες ολόκληρες.

Πλέον, ως βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει ν’ απασχολεί το ευρύ κοινό, καθώς είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και σχολιάζει συχνά-πυκνά την επικαιρότητα.

Προσφάτως έγινε viral ένα στάτους της στο οποίο αναφερόταν στο γεγονός πως στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές επέλεξε να ψηφίσει δήμαρχο που προερχόταν από τον χώρο της δεξιάς, την στιγμή που αυτή είναι δηλωμένη αριστερή.

«Με ρώτησε φίλος γιατί ψήφισα δεξιό δήμαρχο στον περιοχή μου. Απάντησα αυτό. 

Πιστεύω και τιμώ τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών. Ψηφίζω τον καλύτερο για την γειτονιά μου κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Στην Πάτρα θα ψήφιζα Πελετιδη, στο Χαλάνδρι Ρούσσο, στα Τρίκαλα Παπαστεργίου (στις προηγούμενες εκλογές) και στη Φιλοθεη τον δήμαρχο που έκανε τη γειτονιά μου καλύτερη.

Ψηφίζω ανεξάρτητα από κόμματα εκτός από τα φασιστικά», έγραψε σχετικά, αποστομώνοντας πολύ κόσμο που θέλησε να την βγάλει στην… σέντρα.

Μάλιστα, σε σχόλιο ότι η απόφασή της να ψηφίζει δεξιό δήμαρχο παραβιάζει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ (!), η ίδια απάντησε «Πήγαινε με στο Πειθαρχικό».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα  που «σήκωσε σκόνη»:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.