Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εναντίον Channel 5

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εναντίον Channel 5

Παράλληλα ξεκινά η δίκη του πιλότου.

Έντονη οργή με το περιεχόμενο του βρετανικού ντοκιμαντέρ «Caroline: The Murder That Fooled the World» εμφανίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που σκέφτεται να προχωρήσει σε μήνυση κατά των παραγωγών.

Το ντοκιμαντέρ του Channel 5, διάρκειας 90 λεπτών, παρουσιάζει τόσο τα γεγονότα κατά τη βραδιά του εγκλήματος, όσο και τη σχέση της Καρολάιν με τον σύζυγό της. Επίσης, δίνει έμφαση και στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τις επόμενες 37 ημέρες από τη δολοφονία, μέχρι που συνελήφθη και ομολόγησε στις αρχές ότι ευθύνεται για τον θάνατο της συζύγου του.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά προκάλεσε το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινής γνώμης αλλά και του βρετανικού Τύπου, λόγω και της υπηκοότητας της 19χρονης Καρολάιν, που με την οικογένειά της ήρθε σε ηλικία 2 ετών στην Αλόννησο.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εναντίον Channel 5
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αναφέρθηκε στη νομική διαδικασία που πρόκειται να κινήσει ο εντολέας του για το ντοκιμαντέρ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.