Ένα εστιατόριο μόνο γι’ αυτό: Το παρεξηγημένο ελληνικό φαγητό που ξετρέλανε την Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί στο Surviror με τα παιδιά της! - ΒΙΝΤΕΟ

Η διάσημη ηθοποιός ξετρελάθηκε!

Στην Ελλάδα βρέθηκε από το βράδυ της Παρασκευής (13/10) μέχρι και το πρωί της Πέμπτης (19/10) η Αντζελίνα Τζολί, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» για τη ζωή της Μαρία Κάλλας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ηλεία, η διάσημη ηθοποιός έμεινε στην προεδρική σουίτα Phaidra τού Aldemar Olympian Village, στη Σκαφιδιά,

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η σουίτα των 110 τετραγωνικών μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα και κοστίζει 3.000 ευρώ τη βραδιά. Διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια -το ένα με γραφείο-, σαλόνι με τραπεζαρία και δύο πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι. Έχει επίσης ιδιωτική πισίνα και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Η χολιγουντιανή σταρ, ωστόσο, χρησιμοποίησε και τη δεύτερη προεδρική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου, καθώς και δύο μικρότερες, αφού ταξίδεψαν μαζί της στην Ελλάδα και οι δύο γιοι της.


Αντζελίνα Τζολί: Το φαγητό που την ξετρέλανε

Το πρώτο βράδυ που έφτασε στο ξενοδοχείο η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να δοκιμάσει ελληνικές γεύσεις μόνο με τους γιους της, και έτσι άνοιξε ειδικά γι’ αυτούς το εστιατόριο «Μαρίνα» του ξενοδοχείου.

Οι τρεις τους ήταν οι μοναδικοί πελάτες και κατά τη διάρκεια του δείπνου απόλαυσαν την ελληνική κουζίνα. Η Αντζελίνα Τζολί ξετρελάθηκε με ένα πιάτο που δοκίμασε για πρώτη φορά στη ζωή της, την φάβα.


Το πρωί η Αντζελίνα Τζολί ξυπνούσε στις 5 η ώρα και έτρωγε μαύρο ψωμί με αβοκάντο και αυγά ποσέ, ενώ λίγο αργότερα αναχωρούσε για τη θαλαμηγό «Cristina O», του Αριστοτέλη Ωνάση, όπου έγινε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.