Η διάσημη ηθοποιός ξετρελάθηκε!
Στην Ελλάδα βρέθηκε ως γνωστόν η Αντζελίνα Τζολί, με αφορμή τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης, ταινίας «Maria» για τη ζωή της Μαρία Κάλλας. Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 5/12 με τις κριτικές να μην είναι οι καλύτερες.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ηλεία, η διάσημη ηθοποιός έμεινε στην προεδρική σουίτα Phaidra τού Aldemar Olympian Village, στη Σκαφιδιά,
Η σουίτα των 110 τετραγωνικών μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα και κοστίζει 3.000 ευρώ τη βραδιά. Διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια -το ένα με γραφείο-, σαλόνι με τραπεζαρία και δύο πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι. Έχει επίσης ιδιωτική πισίνα και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
Η χολιγουντιανή σταρ, ωστόσο, χρησιμοποίησε και τη δεύτερη προεδρική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου, καθώς και δύο μικρότερες, αφού ταξίδεψαν μαζί της στην Ελλάδα και οι δύο γιοι της.
Αντζελίνα Τζολί: Το φαγητό που την ξετρέλανε
Το πρώτο βράδυ που έφτασε στο ξενοδοχείο η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να δοκιμάσει ελληνικές γεύσεις μόνο με τους γιους της, και έτσι άνοιξε ειδικά γι’ αυτούς το εστιατόριο «Μαρίνα» του ξενοδοχείου.
Οι τρεις τους ήταν οι μοναδικοί πελάτες και κατά τη διάρκεια του δείπνου απόλαυσαν την ελληνική κουζίνα. Η Αντζελίνα Τζολί ξετρελάθηκε με ένα πιάτο που δοκίμασε για πρώτη φορά στη ζωή της, την φάβα. Η φάβα η οποία αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, είναι ένα παραδοσιακό φαγητό, το οποίο πολλοί… σνομπάρουν. Κι όμως εκτός από πεντανόστιμη, η φάβα βοηθά την καλή υγεία του γαστρεντερικού συστήματος, θωρακίζει την καρδιαγγειακή υγεία και διατηρεί το σάκχαρο στο αίμα σε υγιή επίπεδα. Η Τζολί εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τη γεύση του που αποφάσισε να προσθέσει τη φάβα στο πρόγραμμα διατροφής της.
Κάθε πρωί η Αντζελίνα Τζολί ξυπνούσε στις 5 η ώρα και έτρωγε μαύρο ψωμί με αβοκάντο και αυγά ποσέ, ενώ λίγο αργότερα αναχωρούσε για τη θαλαμηγό «Cristina O», του Αριστοτέλη Ωνάση, όπου έγινε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της ταινίας.