Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Νετανιάχου έγινε… βαμπίρ και κρατά στα χέρια παιδί από τη Γάζα (pic)

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Νετανιάχου έγινε... βαμπίρ και κρατά στα χέρια παιδί από τη Γάζα (pic)

«Άγρια» εικόνα

Αντιδράσεις και συζητήσεις προκάλεσε μία εικόνα με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου που κυκλοφόρησε στη «σκιά» του πολέμου Ισραήλ – Χαμάς, όπου χιλιάδες άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Η τουρκική εφημερίδα Sözcü που πουλάει 300.000 φύλλα ημερησίως, εμφανίζει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σαν βρικόλακα με αιχμηρά δόντια και αίμα στο στόμα.

Στα χέρια του, ο Νετανιάχου απεικονίζεται να κρατά ένα τραυματισμένο παιδί, πιθανότατα από βομβαρδισμούς στην Παλαιστίνη.

«Ο πόλεμος Χαμάς – Ισραήλ, που ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου 2023, έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Λόγω του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου, η ανθρωπότητα και πεθαίνει και κλαίει», τονίζεται χαρακτηριστικά στην τουρκική εφημερίδα.

«Στη Γάζα, αθώα μωρά, παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι, ακόμη και οι άνθρωποι που λαμβάνουν θεραπεία στα νοσοκομεία, υποφέρουν καθημερινά. Ισραηλινές βόμβες πέφτουν. Ο πόνος μας είναι μεγάλος. Οι μόνοι υπεύθυνοι είναι ο Ισραηλινός ηγέτης Νετανιάχου και οι υποστηρικτές του, ΗΠΑ και ΕΕ», σημειώνει η Sözcü.


Μπέντζαμιν Νετανιάχου: «Κι εμείς το καταριόμαστε»

Σε άλλο σημείο αναφέρεται: «Στις 17 Οκτωβρίου, σκότωσε την ανθρωπότητα βομβαρδίζοντας το νοσοκομείο στη Γάζα όπου άμαχοι νοσηλεύονταν και έβρισκαν καταφύγιο. Δισεκατομμύρια άνθρωποι χύνουν δάκρυα για την ανθρωπότητα που πεθαίνει και καταριούνται το δολοφονικό βαμπίρ. Κι εμείς το καταριόμαστε. Ως Sözcü, ευχόμαστε το έλεος του Θεού σε όσους έχασαν τη ζωή τους στη Γάζα και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.