Ανατροπή στην ανατροπή: Το πλάνο του Κώστα Μπακογιάννη μετά την απροσδόκητη ήττα στον Δήμο Αθηναίων 

kostas-mpakogiannis

Το επόμενο βήμα...

Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν από τους «μεγάλους» ηττημένους του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών 2023, καθώς δεν κατάφερε να ανανεώσει τη θητεία του ως δήμαρχος στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, αυτόν της Αθήνας.

Μετά την αναπάντεχη ήττα του, έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για το ποιο θα είναι το μέλλον του, εφόσον δεν κατάφερε να επανεκλεγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπακογιάννης αναμένεται να είναι επικεφαλής της δημοτικής του παράταξης, καθώς και της αντιπολίτευσης στον δήμο Αθηναίων.

Ωστόσο, εξαιτίας της μακροχρόνιας εμπειρίας του στο κομμάτι της πολιτικής, δεν φαίνεται πως θα περιοριστεί αποκλειστικά στο κομμάτι του δήμου…

Το σενάριο που κυκλοφόρησε αρχικά ήθελε τον Κώστα Μπακογιάννη να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωκλογές του 2024. Όμως φαίνεται πως αυτό δεν θα γίνει…

Κώστας Μπακογιάννης: Το επόμενο βήμα

Φαίνεται πως για τον Κώστα Μπακογιάννη υπερισχύει το σενάριο, το οποίο σχετίζεται με τις εθνικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερα χρόνια από φέτος.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2027, όμως μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί η εκλογική του περιφέρεια.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.