Σασμός – spoiler: Η μεγάλη αποκάλυψη που θα σοκάρει

Φονικό-βόμβα στον «Σασμό» - Αυτός ο πρωταγωνιστής δολοφονείται στα επόμενα επεισόδια

«Οι άνδρες πάμε για κυνήγι και γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη του Σασμού. Έχει να κάνει με ένα θέμα που μας απασχολεί, είναι το βασικό ζητούμενο τον τελευταίο καιρό στη σειρά»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε ο Γιώργος Αμούτζας. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς Σασμός, αποκαλύπτοντας πως σε λίγα επεισόδια θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη.

«Οι άνδρες πάμε για κυνήγι και γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη του Σασμού. Έχει να κάνει με ένα θέμα που μας απασχολεί, είναι το βασικό ζητούμενο τον τελευταίο καιρό στη σειρά. Συγκεκριμένα, λέμε ότι οι άνδρες έρχονται πιο κοντά στο βουνό και λένε αλήθειες. Εννοείται ότι αυτή η αλήθεια θα με σοκάρει και μετά θα φέρει διάφορες πολλές εξελίξεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο Γιώργος Αμούτζας είπε στη συνέχεια: «Θα μάθω τον δεσμό της μητέρας μου με τον Μαθιό, αλλά δεν θα αλλάξει η γνώμη μου για εκείνον. Το αν είμαι γιος του Μαθιού θα αποφασιστεί για τη δεύτερη σεζόν. Ο Σασμός πρέπει να έχει δεύτερη σεζόν, αλλά όχι τρίτη και τέταρτη. Έκλεισα για τον Νικηφόρο μια εβδομάδα πριν ξεκινήσουμε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.