Ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει με τα… κρεμμυδάκια τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει με τα... κρεμμυδάκια τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το event o πρόεδρος του ΣΕΗ και φίλος του Μαυρίκιου, καθώς σε γενικές γραμμές είναι ιδιαίτερα κοινωνικός.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.

Δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το event o πρόεδρος του ΣΕΗ και φίλος του Μαυρίκιου, καθώς σε γενικές γραμμές είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Περισσότερες λετπομέρειες λοιπόν, αποσπάσασαμε για το τραπέζι του αρραβώνα, καθώς ο ίδιος ο Μπιμπίλας… έμεινε νηστικός! Σε πιο παραδοσιακό κλίμα έγινε το τραπέζι στον Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς τα αρνιά και τα ψητά κρέατα δεν έλειψαν από το πιάτο κανενός. Μόνο απο του ηθοποιού έλειψαν, καθώς στην διατροφή του προτιμά τις σαλάτες και τα τυράκια που επέλεξε.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει με τα... κρεμμυδάκια τον Μαυρίκιο Μαυρικίου
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

«Δεν τρώω ούτε αρνί ούτε κοκορέτσι. Στον αρραβώνα του Μαυρίκιου έφαγα μόνο σαλάτες και τυράκια, δεν χόρτασα. Φυσικά και πήρα και την μπομπονιέρα για ενθύμιο, αλλά δεν θα στολίσω το σπίτι μου με αυτή. Θα συμβούλευα τον Μαυρίκιο ότι όλο αυτό πρέπει να κοπάσει. Είναι υπερέκθεση, έχει αρχίσει να γίνεται κάτι αντίστροφο από αυτό που θα ήθελε, οπότε θέλει πολλή προσοχή. Όταν κάτι φτάνει να γίνει ακραίο ή πλάκα, τότε παύει να είναι σοβαρό», ανέφερε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.