Γλυκά Νερά: «Μου τηλεφώνησε και ζήτησε βοήθεια» – Μαρτυρία «φωτιά» για τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Τα τελευταία λόγια της Καρολάιν πριν τη δολοφονήσει ο Μπάμπης

Η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές με τους δυο τους και κυρίως με την Καρολάιν, σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά «on camera».

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Στο ντοκιμαντέρ «Η Δολοφονία που Κορόιδεψε τον Κόσμο» του βρετανικού Channel 5 ρίχνει φως στην υπόθεση.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, διάρκειας 90 λεπτών, η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές με τους δυο τους και κυρίως με την Καρολάιν, σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά «on camera». «Θυμάμαι την στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» ανέφερε η γυναίκα.

Μάλιστα, περιέγραψε ότι της τηλεφώνησε ο πιλότος το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, ζητώντας βοήθεια. «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξύπνησα τον σύζυγό μου. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο τον Μπάμπη και τον ακούω να φωνάζει…» είπε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και τώρα που μιλάμε, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα, έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη» τονίζει σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη σχέση της με την Καρολάιν. Αναφερόμενη στην Καρολάιν, αναφέρει τα εξής: «H απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.