Το χαρτί του Φιλιππίδη: Η κατάθεση στη δίκη που πιστεύει ότι θα τον αθωώσει

Το χαρτί του Φιλιππίδη: Η κατάθεση στη δίκη που πιστεύει ότι θα τον αθωώσει

Το «χαρτί» που ετοιμάζεται να παίξει ο ηθοποιός.

Στις 18 του Μαρτίου θα ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον ηθοποιό να κρατείται ακόμα στις φυλακές Τριπόλεως αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού επιπέδου για τουλάχιστον δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό.

Ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σταματάει μία για πάντα την υποκριτική ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι σε όλα αθώος, χωρίς να έχει παραδεχτεί καμία από τις κατηγορίες για κακοποίηση, ασέλγεια ή απόπειρα βιασμού για τις οποίες έχουν καταθέσει τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από την παρουσία του συνήγορού του στην εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι έτοιμος να παίξει το χαρτί της απόλυτης άρνησης όλων των κατηγοριών και της αποδόμησης των επιχειρημάτων των καταγγελλουσών.

Η υπεράσπιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη θα βασιστεί στο να αποδείξει ότι οι καταγγέλλουσες στο σύνολό τους είχαν δόλο όταν κατέθεσαν στον ΣΕΗ, τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια τις μαρτυρίες τους στις οποίες φέρεται ο Πέτρος Φιλιππίδης να αποπειράθηκε να βιάσει τις δύο και να βιάσει τελικά την τρίτη από αυτές.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός θα προσπαθήσει να αποδομήσει τις καταθέσεις στηριζόμενος στα διαφορετικά στοιχεία που κατατέθηκαν στον ΣΕΗ σε σχέση με όσα πήρε στα χέρια της η ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.