Πασίγνωστη παρουσιάστρια στο αστυνομικό τμήμα

Πασίγνωστη παρουσιάστρια στο αστυνομικό τμήμα

Μπλέξιμο για την παρουσιάστρια

Στο Αστυνομικό Τμήμα κατέληξε χτες βράδυ η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του Mega, ανησύχησε τους ακολούθους της στο Instagram όταν χθες δημοσίευσε φωτογραφία της από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Η Δανάη Μπάρκα δεσμεύτηκε να εξηγήσει σήμερα μέσα από την εκπομπή της πώς βρέθηκε να περνά ώρες μέσα στο Τμήμα. “Επίσης έχω να σας πω ότι πέρασα κάποιες ώρες από το βράδυ μου στο Τμήμα Χαλανδρίου, τα υπόλοιπα αύριο το πρωί στην εκπομπή” έγραψε χαρακτηριστικά ενώ ευχαρίστησε και τους αστυνομικούς για την κατανόηση που έδειξαν.

Το πρωί, η Δανάη Μπάρκα εξήγησε στους τηλεθεατές ότι ένα πρόβλημα στην πολυκατοικία που διαμένει ήταν ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως υποστήριξε, η ίδια αγχώθηκε πολύ και φοβήθηκε μήπως καταλήξει στο κρατητήριο κάτι το οποίο ευτυχώς δεν έγινε. “Όλα καλά εννοείται δεν ήταν κάτι” σημείωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: “Σκέφτομαι πώς από το τίποτα ένας άνθρωπος όταν δεν έχει λίγο φως μέσα του, λίγη ηρεμία και καλοσύνη, μπορεί να κάνει ολόκληρο χαμό από το τίποτα επειδή δεν έχει με τι να ασχοληθεί στη ζωή του”.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.