Το πρώτο, πολύ καλό νέο για τον Βασίλη Καρρά…

Το πρώτο, πολύ καλό νέο για τον Βασίλη Καρρά…

Τι συνέβη; 

Ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα, δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Η ταλαιπωρία με την υγεία του ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2022, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και παρακολουθείτο από γιατρούς, κάνοντας θεραπείες.

Ωστόσο ο αγαπημένος ερμηνευτής μπήκε εκ νέου το 2023 στο νοσοκομείο δίνοντας τεράστια «μάχη».

Βασίλης Καρράς: Το πρώτο καλό νέο

Παρά τα όσα γράφτηκαν, ο Βασίλης Καρράς φαίνεται πως τα κατάφερε και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, ενώ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα της υγείας του.

«Το χθεσινό βράδυ ήταν και το πρώτο που πέρασε ο Βασίλης Καρράς στο σπίτι του, μετά τη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Συνεχίζει τον αγώνα του κι είναι μια πραγματικότητα, την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει», ανέφερε το ρεπορτάζ του «Πρωινού».

«Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι. Ωστόσο, καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του», σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Η σύζυγός του, Χριστίνα δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή, έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα για να μάθουν πληροφορίες.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.