Τα ισραηλινά φυλλάδια στη Γάζα δείχνουν πως έρχεται αυτό που όλοι φοβούνται (pic)

gaza-fuladio

Τρόμος για τους αμάχους

Τα ισραηλινά αεροσκάφη ρίχνουν φυλλάδια πάνω από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας προκειμένου να τα πάρουν οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι…

«Όποιος βρίσκεται κοντά σε τρομοκράτες της Χαμάς ή στις εγκαταστάσεις τους θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο. Το σπίτι που θα χρησιμοποιηθεί από τρομοκρατικές οργανώσεις θα βομβαρδιστεί», έγραφαν τα μηνύματα στα αραβικά, όπως μεταδίδει το Al Jazeera.


Παράλληλα, αναφέρεται ότι το να βρίσκονται οι κάτοικοι κοντά στον ισραηλινό στρατό θα τους αποτρέψει από το να εκτεθούν σε κίνδυνο. Παλαιστίνιοι κάτοικοι της πόλης Beit Lahiya λένε ότι η περιοχή είχε ήδη δεχθεί επιθέσεις πριν τη ρίψη των φυλλαδίων. Ουσιαστικά, τα φυλλάδια είναι το τελευταίο μήνυμα του Ισραήλ προς τους Παλαιστίνιους πως θα γίνει χερσαία εισβολή, κατά την οποία θεωρείται πως θα γίνει σφαγή αμάχων.

Γάζα: Τα καταφύγια στη λωρίδα

Τα καταφύγια στη Λωρίδα της Γάζας δεν είναι ασφαλή από τις αεροπορικές επιδρομές. Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες έχει δει ήδη δέκα από τα καταφύγιά της να πλήττονται από την έναρξη της επιχείρησης.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.