Χαμάς: Της έδωσαν λεφτά για να εισβάλει Έλληνες επιχειρηματίες;

Χαμάς: Της έδωσαν λεφτά για να εισβάλει Έλληνες επιχειρηματίες;

Σε εξέλιξη έρευνες

Ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης έφτασε μέχρι και την Ελλάδα…

H Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος ξεκίνησε ερευνά για επιχειρηματίες και άλλα πρόσωπα που μπορεί να συνδέονται με χρηματοδότηση της Χαμάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα στο ieidiseis.gr, ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ε.τ. Αντεισαγγελέας ΑΠ Χαράλαμπος Βουρλιώτης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Αρχής που είναι και η καταπολέμηση της xρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, ξεκίνησε έρευαν για την χρηματοδότηση της Χαμάς.

Στο πλαίσιο αυτό και κάτω από απόλυτη μυστικότητα, έχουν μπει στο στόχαστρο του Βουρλιώτη εκατοντάδες πρόσωπα, Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται ή δραστηριοποιήθηκαν στη χώρα μας και πλέον ελέγχονται για το ενδεχόμενο να έχουν σχέσεις με χρηματοδότηση της Χαμάς, ή με χρηματοδότηση προσώπων, που φέρονται να συνδέονται με την επίθεση στο Ισραήλ.

Την Αρχή απασχολούν επίσης και οι τρόποι χρηματοδότησης της Χαμάς. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έγινε μέσω κρυπτονομισμάτων και για αυτόν ακριβώς το λόγο έχει προμηθευτεί μια ειδική εφαρμογή, που εντοπίζει τις συγκεκριμένες συναλλαγές!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.