Γι’ αυτό το έκανε: Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της η Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Ποσοστό… ΚΚΕ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, τι πας να κάνεις εκεί;

«Αυτό θα το διαφυλάξω»

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας τέθηκε ο Μιχάλης Χουρδάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, που υπογράφει η επικεφαλής του, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και μπορεί στην ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας να αναφέρεται πως θα παραδώσει την έδρα του, αλλά ο ίδιος επισημαίνει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Σε ανακοίνωσή του που κοινοποίησε στο Facebook, o Μιχάλης Χουρδάκης αναφέρει αρχικά: «Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας να με θέσει εκτός. Στη μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της – δημοκρατικά λειτουργούσας – Πλεύσης Ελευθερίας που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή».

Στη συνέχεια ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά: «Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων».

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της

Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν ότι ο λόγος της διαγραφής του Χουρδάκη οφείλεται στο γεγονός ότι συγγενικό πρόσωπο του κ. Χουρδάκη φέρεται να μετείχε σε συνδυασμό υποστηριζόμενο από τη ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ωστόσο, η ίδια η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τι νέα;», του ομίλου Formedia της Θεσσαλίας, άφησε να εννοηθεί πως ο κ. Χουρδάκης λοξοδρομεί προς τη Δεξιά.

«Είναι ανεπίτρεπτες προσκολλήσεις σε κόμματα και το λοξοδρόμισμα προς τη δεξιά, και προσωπικά ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αυτό θα το διαφυλάξω» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ ξεκαθάρισε πως η Πλεύση Ελευθερίας «δεν κοιτάει ούτε δεξιά ούτε αριστερά».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.