Ο Κασσελάκης τους… έσφαξε – Τελεσίγραφο για διαγραφές 

Ο Κασσελάκης τους... έσφαξε - Τελεσίγραφο για διαγραφές 

Η ανακοίνωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να ανακοινώσει τους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο στη σχετική ανακοίνωση έστειλε ηχηρό και αυστηρό μήνυμα, προαναγγέλλοντας πως δεν θα μπουν στα ψηφοδέλτια όσοι υπονομεύουν την ενότητα.

«Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επιπλέον, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε για ακόμα μια φορά το στίγμα του αναφορικά με την αλλαγή στην παραγωγή πολιτικής, που σύμφωνα με τον ίδιο, «θα μεταφερθεί στην κοινωνία, με τους Τομεάρχες μας να συμμετέχουν ενεργά».

Η ανακοίνωση Κασσελάκη:

«Μετά από εισήγησή μου, σήμερα το απόγευμα το Προεδρείο της Κ.Ο. θα ανακοινώσει τους Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή.

Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Με πυξίδα το μέλλον του προοδευτικού χώρου και της Σύγχρονης Αριστεράς.

Όπως έχω ήδη ανακοινώσει, η κύρια παραγωγή πολιτικής θα μεταφερθεί στα τμήματα και στην κοινωνία, με τους Τομεάρχες μας να συμμετέχουν ενεργά και στα δύο.

Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει κάθε μέρα:

Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Και όποια ή όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο www.isyriza.gr . Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.

Θα στείλουμε φόρμα ενδιαφέροντος στα μέλη μας τις επόμενες μέρες.

Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα. Αρχίζοντας με την ανοιχτή εκδήλωσή μας στο Κερατσίνι αύριο το βράδυ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.